Reputacja Trenerów

miksur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.04.2009, 10:21    Pytanie
Mam pytanie otóż 5/6 moich trenerow juniorow w Wiśle ma reputacje swiatowa i jeszcze dwoch innych coach'ów.

Jak to mozliwe ze reputacja moim trenerom z Krajowej skoczyla do Swiatowej jak ja mam tylko kontynentalna.

Man Utd chciał mi podkupic trenera juniorow [D.Marzec] ale im sie nie udalo na szczescie
[co roku awansuje do LM i pozniej gram w P.uefa] mam rok 2014

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.04.2009, 10:22

maciekigood Młody aktywista

0
26.04.2009 10:55    #1
Jeżeli miałeś jakiś dobrych juniorów/newgenów (którzy rozwinęli się na światowe gwiazdy), a nad ich rozwojem czuwali ci trenerzy, to może temu.

Żeby twojemu zespołowi wskoczyła wyższa reputacja, muszą ją mieć najpierw trenerzy i piłkarze. ;p

Bartez Przodownik pracy

0
26.04.2009 11:39    #2
[quote=maciekigood]Żeby twojemu zespołowi wskoczyła wyższa reputacja, muszą ją mieć najpierw trenerzy i piłkarze. ;p[/quote]

Pierwszy słyszę.

macias173 Młody aktywista

0
26.04.2009 16:43    #3
Widocznie trenerzy dobrze pracują, mają wysokie atrybuty i resp im rośnie.

Ja ściągnąłem nieznanego trenera z Brazylii, a po dwóch sezonach ukradł mi go Real...
How to Save a Life?

Kecaj1603 Młody aktywista

0
27.04.2009 13:48    #4
jeśli drużynie dobrze idzie to trenerom też rośnie reputacja tak samo jak tobie w końcu grasz w LM jeśli do tego masz dobrych wychowanków w zespole to także wpływa na reputacje trenerów

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.