Taktyka

wojownik235 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.04.2009, 13:12    Pytanie
Pomozcie mi dobrac taktyke do mojego zespolu jestem w polowie sezonu i w polowie tabeli. Na wyjazdach gram tragicznie nawet ze slabeluszami ale na swoim stadionie nie zanotowalem jeszcze zadnej porazki a wygralem m.in. z arsenalem i chelsea. Pomozcie mi dobra taktyke bo gra aktualnie mi sie nie klei. Moja aktualna taktyka to tradycyjne 4-4-2 gdzie skrzydlowi maja biegac do przodu. Dodanie screen z moimi zawodnikami. i na innym serwerze
http://www.fotos(...)b5b.html

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.04.2009, 13:14

macias173 Młody aktywista

0
26.04.2009 13:16    #1
Masz ' Szkołę taktyki ' Piotra Sebastiana. ;)

Nauczysz się sam i będziesz wymiatał jak Metal. xD
How to Save a Life?

Cesar Partyzant

0
26.04.2009 16:44    #2
Ja gram 4-4-2 najwyższe defensywne, podania mieszane (suwak na środku), pressing suwak pierwsze na całe boisko, brona normal +2, odbiór agresywny, szerokość - szerokie na +2, tempo szybkie na +2. Rozgrywanie mieszane. Drużynowe nastawienia dla bocznych obrońców i bocznych pomocników z rajdami i rajdami z piłka na często. U mnie wychodzi:D

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
26.04.2009 17:15    #3
Instrukcja dołączona do gry + Szkoła Taktyki Piotra Sebastiana.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.