Rejestracja zawodnika

afcks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2009, 22:23    Pytanie
Wie ktoś może, czemu w pucharze hiszpanii, mimo wygrania meczu drugiej rundy nie awansuje sie do trzeciej? Albo w ogole nie startuje sie w tym Pucharze? Gram trzeci sezon Culturalem Leonesą, w pierwszym sezonie (grając w hiszpanskiej lidze 2b1) w ogole nie bylem losowany - nie grałem w ogole w tych rozgrywkach, w drugim sezonie(juz w lidze adelante) odpadlem w pierwszej rundzie, a teraz w trzeciem(takze adelante) po karnych odprawilem w drugiej rundzie Sporting Gijon, swietowalem awans do nastepnej rundy, a mecze na tym szczeblu zostały rozegrane beze mnie. Nie bralem nawet udzialu w losowaniu. Bug, czy moze jakies zasady, o ktorych nie slyszalem?'

devil11 Przodownik pracy

0
02.05.2009 22:29    #1
Jeżeli wygrałeś mecz 2 rundy, to chyba logicznym jest, że powinieneś zagrać w 3 rundzie, więc to raczej nie są żadne zasady "o których nie słyszałeś" :) Na jakim grasz patchu?

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 02.05.2009 o godz. 22:29

afcks Partyzant

0
02.05.2009 22:37    #2
9.0.3. W trzeciej rundzie nie grałem, grało Ejido, ktore w drugiej rundzie nie brało w ogóle udziału(mimo, ze takze liga adelante), za to ja wracam w czwartej rundzie, podejmuje Atletico. Nie wiem czy bug, czy wolny los(nic o tym nie bylo).

afcks Partyzant

0
02.05.2009 22:46    #3
Jako, ze tamten problem został rozwiązany(w zasadzie sam sie rozwiazal), zmieniam nazwe, poniewaz mam jeszcze jeden problem. Przed poprzednim sezonem kupiłem zawodnika, nazywa sie on Fabien Lamatina. Mimo, ze zarejestrowałem go, po zagraniu jednego meczu nie moglem go wiecej wystawiac (czerwony kwadracik przy nazwisku z informacja, ze nie moze zostac zarejestrowany do najblizszego meczu).Myslalem ze moze zapomnialem go zarejestrowac, zarejestruje w przerwie zimowej, co natychmiast po jej nastaniu zrobilem. Grał przez cała zime, gdy zgłosilem ostateczna wersje numerow, znowu nie mogl grac, mimo ze sie na niej znalazl. Nie bede klamal ze pamietam co pomyslalem, ale fakt jest faktem ze go nie sprzedalem latem, zarejestrowalem po raz kolejny i po raz kolejny nie moze grac.... Kolejny bug?

To jest w ogole jakis trefny zapis, gdy gralem Mattersburgiem wszystko było ok, gdy grałem Chateauroux, tez nie bylo takich bledow, a teraz błąd na błędzie, nie mam pojecia z jakiego powodu, a szkoda mi sejwa, bo, bądź co bądź, taką druzyną w pierwszym sezonie awansować to był sukces, który ciężko będzie powtórzyć;]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.05.2009 o godz. 22:48

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.05.2009 22:46    #4
Może to nie była 3 runda tylko dokończenie 2?

afcks Partyzant

0
02.05.2009 22:48    #5
Odróżniam druga runde od trzeciej, bez przesady;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.