rezerwy w Castilli

SeBa87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.05.2009, 16:35    Pytanie
W Realu Madryt Castilla nie ma drużyny rezerw ani U21 wiem że Castilla to rezerwy Realu (nie musicie tego pisać) ale skoro można ją objąć to może da się też jakoś "stworzyć" drużynę rezerw... Pamiętam, że w CM01/02 jak grało się reprezentacją to np. w reprze Polski na starcie nie było kadry 'B' a po kilku sezonach już była... Czy da się coś z tymi rezerwami zrobić?
(może i jest już taki temat ale nie mogłem na suflerze nic znaleźć)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
06.05.2009 16:49    #1
CHyba nie da rady. W końcu jak sam wiesz Castilla to rezerwy Realu, ale jakby na innych prawach niż np. rezerwy MU i nie da rady stworzyć rezerw rezerw :)
Tak JA myślę :)
Zawsze mogę się mylić. :)

SeBa87 Partyzant

0
06.05.2009 16:53    #2
no tak ale juz na suflerze przeczytalem ze Castilla to klub filialny Realu Madryt na specjalnych prawach, czyli w moim rozumowaniu to tak jak Man Utd i Antwerp plus te 'specjalne prawa'

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
06.05.2009 16:59    #3
Castilla jest rezerwami Realu i koniec. A dodatkowo funkcjonuje jako klub z niższej ligi, ale TO SĄ REZERWY, a jednocześnie klub filialny (nie finalny)

Czyli TU jest przedstawiony jako klub filialny grających w lidze, gdzie grają rezerwy

TU jest wyraźnie napisane, że jest bramkarzem REZERW Realu :)

A Antwerp jest no normalna drużyna, a nie rezerwy MU. Są tam wypożyczani zawodnicy MU przede wszystkim po to, aby nabyć pozwolenie na pracę. :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.05.2009 o godz. 17:00

Kecaj1603 Młody aktywista

0
06.05.2009 17:04    #4
Castilli to jakby osobny klub połączony z Realem i jest jego klubem filialnym. Te "spcjalne prawa" polegają na tym że nie możesz rozwiąć z nim umowy ale też nie płacisz mu co roku pieniędzy w no i w castilli nie mogą grać zawodnicy powyrzej 26 roku życia i nie mogą byc tam gracze spoza UE

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.05.2009 o godz. 18:00

SeBa87 Partyzant

0
06.05.2009 17:07    #5
no dobra, dobra nie musisz jak dziecku tłumaczyć co to są rezerwy a co to jest Antwerp

(nigdzie nie napisałem 'finalny'! :P )
chciałem tylko wiedziec czy jest TAKA opcja

w każdym razie dzieki
pozdro

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.