Problem z wypożyczeniami.

mc71 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2009, 20:46    Pytanie
Mam następujący problem: wypożyczyłem Vagnera Love za kwotę 1m euro do PSV na okres 12 miesięcy. Zawodnik grał w PSV aż w jego profilu zauważyłem że jego przewidywalny powrót do mnie jest wcześniejszy niz było to zapisane w kontrakcie. I tu zaczynają się schody, gdyż ten termin przesuwa się co tydzień a ja nie moge nic zrobic. I tak o to wspaniale Love zdobywa świetne oceny w lidze, ja nie mam jak go sciągnać z powrotem do siebie, a wypożyczenie trwa już 18 miesięcy. A i zaznaczam, że inni zawodnicy wracają normalnie po wypożyczeniu. Da się coś z tym zrobić??

88borek Partyzant

0
17.05.2009 08:49    #10
jak wpadles w ogole na pomysl zeby vagnera love wypozyczac ;D to jeden z najskuteczniejszych jak nie najskuteczniejszy pilkarz w tej grze ;d

mc71 Partyzant

0
17.05.2009 10:12    #11
Dostał jeden sezon na gre u mnie. Strzelił raptem 5 bramek w w 25 meczach. Defoe i Crouch sie lepiej spisywali, wiec wypożyczyłem Love. Jeśliby wrócił po pierwszym sezonie dostałby szanse, ale nie wrócił więc szanse dostał Olic. I Olic w przeciągu 20 meczów strzelił 30 bramek. U napastnika nie liczy się tylko wykańczanie akcji:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution