Czy premie wpływają na grę i trening?

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2009, 23:31    Pytanie
Witam,
Mam takie pytanie. Podczas oferowania kontraktu, jak każdy wie oferuje się dodatkowe premie, za bramkę, asystę itp.
Jestem ciekawy czy ma to znacznie tylko podczas negocjacji transferowych czy także na przykład w czasie treningu lub meczu. Na przykład zawodnik z dużą premią za asysty częściej, niż wynikało by to z jego atrybutów, będzie podawał niż strzelał, lub zawodnik z premią za bramki bardziej będzie się starał na treningu strzeleckim, co za tym idzie atrybuty i poziom gry będzie wzrastał szybciej.
Pytam bo wpadłem na pomysł stworzenia drużyny młodych wilczków i ciekaw jestem, czy oferując mniejsze kontrakty, a większe premie osiągnę lepsze wyniki

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
0
15.05.2009 19:13    #10
[quote=Głosik]FM za bardzo miesza wam się z rzeczywistością :> Gracze w FM-ie nie mają i prędko miec nie będą aż tak wysokiego AI aby tak jak IRL przykładac się do gry dopiero wtedy, jak słono się za to zapłaci :] wysokośc premii wpływa tylko i wyłącznie na morale, które mogą byc wyższe przez kilka dni po podpisaniu kontraktu... [/quote]

Święta racja, ponosi Panów wyobraźnia. Jedynie ogólne premie dla drużyny mogą mieć jakikolwiek wpływ na zaangażowanie albo morale i to tylko u niektórych graczy. A i za to nie dałbym sobie obciąć ręki. Pozdrawiam.
"To tylko Internet k*rwa."

Kecaj1603 Młody aktywista

0
15.05.2009 20:16    #11
[quote=Głosik]FM za bardzo miesza wam się z rzeczywistością :> Gracze w FM-ie nie mają i prędko miec nie będą aż tak wysokiego AI aby tak jak IRL przykładac się do gry dopiero wtedy, jak słono się za to zapłaci :] wysokośc premii wpływa tylko i wyłącznie na morale, które mogą byc wyższe przez kilka dni po podpisaniu kontraktu... [/quote]

nie mam pojęcia czy to po prostu talent zawodnika czy to że dałem mu nowy kontrakt(żeby go nie stracić) ale miałem w lechu młodego obrońce stworzonego przez gre i po popisni kontraktu skoczyłu mu umiejętności. Być może macie racje że kontrakt nie wpłyną na poprawe umiejętności ale zdarzyła mi się raz tak sytuacja i zbiegła się z czasem z nowym kotraktem ale może to był tylko zbieg okoliczności :)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.05.2009 o godz. 20:29

Palimpsest Młody aktywista

0
15.05.2009 21:04    #12
Nie zauważyłem by taka premia pozytywnie wpływała na asysty lub gole.
@

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.