Motywacja

SeBa87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2009, 16:43    Pytanie
Witam,
mam problem z motywacją przed meczami ze słabeuszami, lecz kiedy gram w Pucharze UEFA moja Vojvodina gra rewelacyjnie... załączam obrazek z wynikami. wprawdzie jeszcze nie doznałem porażki w tym sezonie, ale jej wizja z jakimś zespołem z dołu tabeli mnie dobija. co tu zrobić żeby moim zawodnicy w każdym meczu grali na maxa?

Dodam jeszcze że premie za lige i puchary eurpejskie ustawiłem na wysokie a za puchar średnią. no niewiem może też ważne jest to ze na konferencjach jestem pewny zwycięstwa...

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.05.2009 17:02    #1
Powiedz na konferencji, że jeśli chcecie wygrać, to chłopcy muszą dać z siebie wszystko i wogóle i w szczególe :). W rozmowie motywacyjnej zagrzej ich do boju.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.05.2009 17:57    #2
Poza tym, w meczach ze słabszymi drużynami utrzymuj się dłużej przy piłce, aby rozgrywać ciekawsze akcje, które mogą rozmontować obronę. Graj też skrzydłami, bo dobrzy piłkarze na tej pozycji potrafią przedryblować obrońcę i celnie wrzucić piłkę w pole karne na głowę któregoś z napastników.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Kecaj1603 Młody aktywista

0
17.05.2009 21:21    #3
jeśli po pierwszej połowi np.remisujesz to powiedz że jesteś rozczarowany. Możesz też od razu na początku meczy grać hiperofensywą wtedy przyciśniesz przeciwnika i strzelisz szybko bramke wtedy graj już do końca spokojnie

grucha Partyzant

0
18.05.2009 16:26    #4
a co zrobić jeśli np. po pierwszej połowie prowadzę 2-0 czy nawet 3-0 i ogólnie gram zaje..., żeby w drugiej moi zawodnicy zawodnicy wyszli równie dobrze zmotywowani?
Bo z reguły jest tak, że jeśli w pierwszej połowie zrobię sobie przewagę to w drugiej ciekawych podbramkowych akcji mam jak na lekarstwo, a za to przeciwnik stara się zaatakować, bo jest zmotywowany.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.05.2009 17:29    #5
wg mnie najskuteczniejszym sposobem jest-NIE POZWOL BY UDERZYLA IM WODA SODOWA DO GLOWY- czy jakos tak......po kazdym meczu zobacz sobie jakie sa reakcje Twoich zawodnikow na rozmowy motywacyjne..to tez CI moze pomoc

grucha Partyzant

0
18.05.2009 17:35    #6
tylko, że często nie ma takiej opcji do wyboru,a jest "teraz nie wolno odpuścić", co akurat przy prowadzeniu 3-0 jest bez sensu.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.05.2009 17:43    #7
bez sensu ale pamietaj ze to gra ....i jezeli nie odpuszcza to powinno byc ok...dlatego sugeruje taka wlasnie rozmowe

grucha Partyzant

0
18.05.2009 17:47    #8
ale to właśnie nie pomaga, a z reguły nawet szkodzi, bo się wkurzają, że mimo prowadzenia ja chce więcej itp. i dopiero grają beznadziejnie w drugiej połowie:)
Ale ok myśle,że sobie jakoś z tym poradzę...parę pochwwał i rozczarowań i myślę, że załatwi sprawę

Dereds Przodownik pracy

0
18.05.2009 17:50    #9
Ja daję "Podekscytowany" zazwyczaj tempo troszkę siada, ale przeciwnik nie dochodzi do sytuacji strzeleckich a i mojej druzynie czasem coś się uda strzelić.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution