Problem z wypożyczeniami

LoOcas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.05.2009, 13:10    Pytanie
Otóż mój problem polega na tym, że chcę wypożyczyć zawodnika, ale nie chcę go po tym wypożyczeniu bezpośrednio sprzedawać. Chciałbym aby zawodnik ten na wypożyczeniu podszkolił się, bo u mnie na razie nie ma miejsca, ale w przyszłości będzie z pewnością świetnym piłkarzem. Chodzi o to, że jak chcę go wypożyczyć (tu standardowa procedura - niepotrzebny - dostępny do wypożyczenia - proponuj klubom) to chętne kluby zawsze, ale to zawsze składają ofertę wypożyczenia z opcją późniejszego kupna, a jak mówiłem nie chcę go sprzedać... Bug? Czy może coś robię nie tak? Dzięki za pomoc.

Kecaj1603 Młody aktywista

0
25.05.2009 13:35    #1
musisz negocjować miałem porobny problem ale po dłuszych negocjacjach udało się to załatwić. Najlepszym i najprostszym sposobem jest zaproponowanie go klubowy partnerskiemu. Przy takim wyporzyczeniu chyba będziesz musiał płacic im pensje

kowalinho Młody aktywista

0
25.05.2009 13:36    #2
Tak przy wypożyczeniach do klubów partnerskich płacimy całą pensję zawodnika.

0
25.05.2009 13:41    #3
ale jeśli chce ograc zawodnika i go nie sprzedawać to wyporzyczenie do klubu partnerskiego będzie idealne

0
25.05.2009 13:44    #4
[quote=Kecaj1603]ale jeśli chce ograc zawodnika i go nie sprzedawać to wyporzyczenie do klubu partnerskiego będzie idealne[/quote]

W tym wypadku jak najbardziej ta opcja pasuje.

LoOcas Partyzant

0
25.05.2009 13:48    #5
W tym problem, że w mojej Wiśle klubem partnerskim był Hutnik Kraków z którego zrezygnowałem, bo był wg. mnie za słaby, a teraz jak zarząd proszę o klub filialny to mi proponuje jedynie kluby z 2 ligi czarnogórskiej czy albańskiej.

0
25.05.2009 13:50    #6
[quote=LoOcas]W tym problem, że w mojej Wiśle klubem partnerskim był Hutnik Kraków z którego zrezygnowałem, bo był wg. mnie za słaby, a teraz jak zarząd proszę o klub filialny to mi proponuje jedynie kluby z 2 ligi czarnogórskiej czy albańskiej.[/quote]

Teraz to pozostaje chyba negocjować każdą ofertę wypożyczenia aż uzyskasz satysfakcjonujące cie warunki.

0
25.05.2009 13:53    #7
na początku zawsze masz proponowane słabe zespoły ale mojim zdaniem jeśli zawodnik nie ma dużej renomy to spokojnie przejdzie do takich klubów

Throng Partyzant

0
25.05.2009 14:21    #8
Tak jak koledzy wyzej pisali-- negocacje. Odpowiem ci korzystajac z mojego przykladu. Otoz prowadze Las Palmas, takze nie stac mnie bylo na wielkie gwiazdy, wiec kupowalem mase mlodziezy. Czesc lapala sie do pierwszej druzyny a tych ktorym sie nie udalo wypozyczalem. Rowniez na poczatku dostawalem oferte z mozliwoscia kupna, jednak odznaczalem ja na "nie ustawiono" i byly one akceptowane. Moze problemem u ciebie jest status zawodnika ustawiony jako niepotrzebny?? Ustaw mu status mlodego talentu i wtedy sprobuj wypozyczyc

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.05.2009 17:02    #9
zgadzam sie z Throng'iem : rozwiązanie problemu to negocjacja opcji możliwoście wykupienia na ''nie ustawiono''. Ale przecież, gdy dasz możliwość kupna i dadzą ci ofertę, to zawodnik raczej nie będzie chciał tam przejść jezeli wypożyczysz go do słabszego zespołu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution