Sztab szkoleniowy w reprezentacji

snail7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.05.2009, 12:33    Pytanie
Witam,

Prowadzę reprezentację Argentyny i chciał bym zatrudnić asystenta, żeby mi trochę pomagał, ale nikt nie chce się zgodzić.
Gram w Fm09 na średniej bazie, około 10lig z 10 krajów. Co prawda argentyńskiej ligi nie mam, ale wybór w śród szkoleniowców latynoskich i tak jest spory.
Próbowałem już wszystkiego, Zatrudniać polaków, Argentyńczyków, ludzi którzy mnie lubią, utalentowanych asystentów ze słabą reputacją... nikt, ale to nikt nie chce się zgodzić! :( Sztab trenerski też nie chce się przekwalifikować na asystenta
To samo mam z fizykoterapeutami. Nie mogę znaleźć żadnego który by się zgodził.

Jedynie paru trenerów mam, ale akurat na nich mi najmniej zależy.

Ktoś wie dlaczego nikt nie chce pracować ze światowej sławy trenerem reprezentacji Argentyny? Co mam zrobić?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
26.05.2009 13:15    #1
Dziwi mnie to, co piszesz, bo grałem troszkę reprezentacją Polski (FM 2008) i praktycznie każdy się zgadzał - a byli to trenerzy z najlepszych lig... Ale może w FM 2009 jest inaczej...

Tofu Młody aktywista

0
26.05.2009 13:28    #2
zatrudnij jakiegoś byle jakiego. Potem weź szukaj-sdztab szkoleniowy-filtr. Niech asystent ten byle jaki usunie nierealistyczne cele. I stamtąd sobie wybierz najlepszego, zaoferuj mu kontrakt a obecnego zwolnij.

Użytkownik uznał post za pomocny

snail7 Partyzant

0
26.05.2009 13:50    #3
[quote=Tofu]zatrudnij jakiegoś byle jakiego. Potem weź szukaj-sdztab szkoleniowy-filtr. Niech asystent ten byle jaki usunie nierealistyczne cele. I stamtąd sobie wybierz najlepszego, zaoferuj mu kontrakt a obecnego zwolnij.[/quote]

Zgodził się jakiś frajer z notami z którymi strach w ogóle dopuszczać go do roli asystenta w kadrze. Niestety opcja wyeliminowania nierealistycznych celów jest niedostępna w repr. i zaznaczona na szaro.

ale pomysł był dobry :)

Tofu Młody aktywista

0
26.05.2009 13:57    #4
jak to niedostępna? U mnie jakoś działa :P Filtr piłkarzy - ok ale w filtrze sztabu powinno być.

snail7 Partyzant

0
26.05.2009 14:14    #5
[quote=Tofu]jak to niedostępna? U mnie jakoś działa :P Filtr piłkarzy - ok ale w filtrze sztabu powinno być.[/quote]

U mnie nie ma.... może to był tak słaby asystent że nie umiał filtrować? :)
Zresztą już go wywaliłem... na razie radzić muszę sobie sam w takim razie. jak wygram Copa America to może chętniej będą się do mnie zgłaszać ludzie

Kecaj1603 Młody aktywista

0
26.05.2009 14:53    #6
jakiego asystenta zatrudnić zależy od twojej reputacji ja prowadząc reprezentacje nigeri zatrudziłem dobrgo asystenta i nie miałem problemów ze sztabem szkoleniowym a reputacje mam kontynentalną

jordaneq Młody aktywista

0
26.05.2009 15:44    #7
A mozesz dawac przed meczem urlop? bo skoro nie ma asystenta to kto bedzie prowadzic druzyne w meczu ?

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.05.2009 16:11    #8
W FM 09 też tak jest z Polską. Grałem nią i wziąłem najlepszych trenerów z Man Utd, asystenta światowej reputacji i kilku FIZJOTERAPEUTÓW (nie fizykoterapeutów, chyba że to był żart) z 20 zdolnościami medycznymi więc do Albicelestes nie powinno być problemu takich ściągnąć.

snail7 Partyzant

0
26.05.2009 17:39    #9
[quote=Kecaj1603]jakiego asystenta zatrudnić zależy od twojej reputacji [/quote]
Mam reputację światową, bo równolegle prowadzę AC Milan i zdobyłem 2 mistrzostwa pod rząd i dwa superpuchary Włoch.

[quote=jordaneq]A mozesz dawac przed meczem urlop? bo skoro nie ma asystenta to kto bedzie prowadzic druzyne w meczu ?[/quote]
Ciekawe pytanie. Sprawdzę przed najbliższym meczem repry. Być może taki mecz poprowadził by któryś z trenerów (bo mam dwóch) lub menager U-20. Łatwo to można sprawdzić, gdyż konferencje prasowe są obowiązkowe w związku z brakiem asystenta. Spróbuję dać urlop przed taką konferencją.

[quote=MagnificoManager]W FM 09 też tak jest z Polską. Grałem nią i wziąłem najlepszych trenerów z Man Utd, asystenta światowej reputacji i kilku FIZJOTERAPEUTÓW[/quote]
Wydaje mi się że problem ten występuje na kontynentach innych niż Europa. W Europie sam przetestowałem że nie ma problemu np. znaleźć asystenta do repr. Francji czy Portugalii, ale na poprzedniej karierze miałem problem ze sztabem Wybrzeża Kości Słoniowej... mało kto się godził i jak już to tylko Afrykańczyk...
ale to dziwne że tak wielka drużyna jak Argentina ma problemy z przekonaniem kogoś do pracy... Fm mnie zaskoczył :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution