wychowankowie

Henry14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.06.2009, 09:57    Pytanie
Mam pytanie:
Jak sprawdzić czy dany zawodnik jest wychowankiem mojego klubu bo nie bede czekać aż do zgłoszenia składu do LM bo mi okres transferowy przejdzie nosem...

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.06.2009 10:05    #1
wchodzisz w sklad...w TRYBIE WIDOKU dajesz na pelen status zawodnika...i tam obok kwadracikow typu INT, OFR itp powinno byc W-najedz na to i Ci sie wyswietli ze ten zawodnik jest Twoim wychowankiem.........a jezeli chodzi Ci o Twoich wychowankow w innych klubach to gdzies byl taki temat i nie jestem pewny ale poza recznym przegladaniem-ewentualnie historia transferow-nie ma takiej opcji...no chyba ze jakis wszedobylski edytor jest choc osobiscie nie polecam korzystania z takich cudeniek;-)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.06.2009 o godz. 10:15

Henry14 Partyzant

0
06.06.2009 10:34    #2
juz sam znalazłem jest to powyzej pełen status jest cos takiego jak status wychowanka ale dzieki wielkie ;p

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution