Problem ze skórkami

Fat Jo3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.06.2009, 12:51    Pytanie
Witam!

Od razu uprzedzam, że szukałem rozwiązania problemu na różnych forach i niestety nie udało mi się go znaleźć, sprawa wygląda następująco:

Mam problem z wgrywaniem skórek do FM09, skiny wgrywam od FM07 i nigdy nie miałem takiego problemu, po prostu po wejściu do ustawień nie mogę wybrać żadnej z wklejonych do folderu graphics/skins skórek, po prostu nie ma ich, są tylko 3 seryjne skórki. Proszę o pomoc.

Oczekuję pomocy z Waszej strony.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.06.2009 23:05    #1
Skórki wkleja się do: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2009/skins, a nie do graphics/skins.

Fat Jo3 Partyzant

0
07.06.2009 23:58    #2
Dzięki, problem rozwiązany...

PS: Wyszedłem na idiotę.

Tak w ogóle, to redakcja wprowadza w błąd! :>
Cytuję:
"Instrukcja instalacji:

Pobrany plik należy wypakować do katalogu: "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2009/graphics*/skins*". Po włączeniu gry należy zmienić skórkę w ustawieniach, wyłączyć "Cache skórki", a następnie kliknąć zatwierdź."

Więc nie wyszedłem do końca na idiotę :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2009 o godz. 20:08

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.