Koncówka meczu...

1908TylkoTwój192... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.06.2009, 13:09    Pytanie
Witam wszystkich. Mam pewien problem. Otóż dwa wczorajsze mecze, zakończyły się remisem. Grałem u siebie ŁKS'em z Lechią Gdańsk, byłem pewnym faworytem i widziałem, że po tym meczu dopisze sobie 3 oczka w tabeli. Do 90minuty było tak jak się spodziewałem, prowadziłem 2:1 , sędzia doliczył 3minuty, więc zagrałem bardziej defensywniej, ustawiłem, żeby moi zawdonicy grali wiecej na czas. Była 95min i sędzia nadal nie kończył meczu! Ostatnia akcja meczu i gol na remis dla Lechii :/// . Drugi mecz miałem na wyjedzie z Polonią W i była taka sama sytuacja, tyle ,że sędzia doliczył 2min, a bramka padła w 94min :/// . Więcej nie miałem takich sytuacji, lecz szkoda tych straconych punktów :D (ale nie bede przecież używał save and load bo co to za gra :/ ). Zatem czemu tak się stało ? Proszę o odpowiedzi .

Palimpsest Młody aktywista

0
17.06.2009 13:16    #1
No coż złośliwość gry, dodam że nieraz tak miałem. Ale czy aby jest to tak dalekie od realiów? Przypomnij sobie mecz Polska - Austria chociażby. Ten doliczony czas jest szacunkowy. Nieraz miałem dłuższy mecz niż powinien być po doliczeniu.

Użytkownik uznał post za pomocny

@

Kecaj1603 Młody aktywista

0
17.06.2009 13:25    #2
tak ja jak napisał lukasz19121984 doliczony czas gry jest tylko szacunkowy jeśli przeciwnik jest cały czas w ataku a piłka nie wyjdzie na aut czy nie oddadzą niecelmego strzału to sędzia nie puszcza gre jednakże fm to tylko gra i czasami sie tak zdaży że pszesuniesz sówak o jeden za dużo i już tracisz bramke. A swoją drogą to jak wygrywasz to nie gra zbyt defensywnie tylko spróbuje sie utrzymać przy piłce bo jak to cruyff mawiał jak ty masz piłke to nie ma jej przeciwnik a jak jej nie ma to gola nie stracisz (może nie dosłownie tak ale taka była jego filzofia futbolu)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.06.2009 o godz. 13:27

Użytkownik uznał post za pomocny

madryckikibic Partyzant

0
17.06.2009 13:29    #3
Ja miałem doliczone 4 min, a graliśmy 7 min doliczonych, ale ja wtedy strzeliłem bramkę, więc nie narzekam. A co do odpowiedzi to może to ma związek czy dobry sędzia sędziuje??

1908TylkoTwój192... Partyzant

0
17.06.2009 13:51    #4
[quote=madryckikibic] Ja miałem doliczone 4 min, a graliśmy 7 min doliczonych, ale ja wtedy strzeliłem bramkę, więc nie narzekam. A co do odpowiedzi to może to ma związek czy dobry sędzia sędziuje??[/quote]

Myślę, że to mieć jakiś wpływ..

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 17.06.2009 o godz. 14:00

tomek89 Partyzant

0
17.06.2009 14:06    #5
Niestety też zauważyłem dziwną prawidłowość. Z reguły gdy zespół prowadzi jedną bramka gra w samej końcówce generuje dogodną sytuację dla zespołu przegrywającego... Co prawda rzadko kończy się to u mnie wyrównaniem, ale nieco irytuje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.