Kilka błedów i pytań

lukasso1202 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.06.2009, 14:27    Pytanie
Witam posiadam FM 2008 oryginał oczywiście. Niekiedy pojawiają się błędy w czasie meczu:
1) Leci sobie mecz (ja Chelsea kontra Arsenal) i jestem np. przy piłce a pokazuje się napis: "Arsenal gol" lub inny nieodpowiadający sytuacji na boisku.
2) Kończy się mecz i nie mogę kliknąć na kontynuuj, jest tylko graj i nic się nie pojawia później tylko widać boisko z piłkarzami schodzącymi do szatni.
3) Znalazłem kilku piłkarzy z USA i gdy chcę mu zaoferować kontrakt to pokazuje mi się okienko z napisem chyba Nie możesz zaoferować kontraktu czy jakoś tak.
Dlaczego tak się dzieje?

Mam jeszcze pytanka odnośnie edytora:
1) Czy da się w edytorze zrobić aby wszyscy piłkarze byli dostępni na wolnym transferze? Jeśli tak to prosił bym o wyjaśnienie jak to zrobić.
2) Chciałem zmienić aby klub miał większy budżet, ale jak włączyłem nową grę to budżet zamiast wpisanych 500 mln wynosił 20mln. Czy jest jakaś maksymalna suma jaką można wpisać?

Kash Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.06.2009 14:46    #1
1. To raczej wina braku najnowszej łatki.
2. Zainstaluj wyżej wspomnianą łatkę, a jak nie pomoże spróbuj wziąć urlop.
3. A ci piłkarze nie zostali czasem wybrani w drafcie ?
4. Tylko edytor do FM 09 posiada taką opcję
5. http://www.cmrev(...)rem.html

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.