Polecenie indywidualne dla bramkarza rywali

Black Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.07.2009, 21:23    Pytanie
Tak mnie to zawsze zastanawiało. W edycji taktyki w czasie meczu (i przed) możemy bramkarzowi rywali nadać takie polecenia jak i jego kolegom z pola. Czy coś to daje? Bo np. dla ścisłego krycia nie widzę sensu, tak samo dla ostrego odbioru (chyba, że ma piłkę przy nodze). Ale czy zmuszenie do używania słabszej nogi coś da? Jedyną okazją ku temu są wykopy, ale w praktyce jak wtedy zawodnik ma wpłynąć na bramkarza? I pressing. Też ma jakiś sens?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.07.2009 21:44    #1
sam sie kiedys nad tym zastanawialem...z moich obserwacji wynikalo ze zmuszanie do gry slabsza noga praktycznie nic mi nie dawalo..co do pressingu to ewidentnie zawodnicy atakowali bramkarza tak ze to polecenie jakis sens tam ma choc w sumie w 09 strzelilem tylko kilka bramek gdy bramkarz-czy to przy pressingu czy nie-zle wybil pilke

Black Młody aktywista

0
06.07.2009 21:55    #2
Mi w 08 się zdarzyło, że bramkarz dostał podanie od własnego zawodnika, więc trzymał ją przy nodze. Poszedł z nią do przodu i wtedy odebrał mu ją mój zawodnik i strzelił. Ale nie pamiętam czy to było przy jakichś indywiduwalnych.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.07.2009 21:59    #3
akurat te polecenia testowalem przy 09...dla mnie duzej roznicy nie dawaly..wydaje mi sie ze te polecenia sa bardziej przydatne dla graczy z pola...a dla bramkarzy jest bo jest....inna sprawa ze moze ustawiles mu rajdy na czesto albo trafil Ci sie jakis poludniowo-amerykanski bramkarz i dales nieograniczona swobode:-)yo brat

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.07.2009 o godz. 22:02

caboniek Partyzant

0
07.07.2009 10:03    #4
ja odkąd zaznaczam Ścisłe krycie pressing i słabszą nogę, bramkarze rywali nie notują już asyst

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.