Problem zrejestracja po formacie :( HELP

rybagr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.07.2009, 21:40    Pytanie
Witam
Sory jesli jest ten post w zlym miejscu ale pierwszy raz tu pisze,

Mam problem z rejestracja FM 2009 po formacje. Mianowicie mialem zainstalowany fm na 2 kompach, i cigle mam na jednym ale teraz nie moge zainstalowac na drugim kompie. Caly czas chce klucz aktywacyjny a ja nie wiem skad mam go ukopac. zarejestrowalem sie na oficjalnej stronie ale nie moge go znalesc!! :( Kto mi powie gdzie moge go znales?? albo co robie zle??!! HELPPPP bo mnie zaraz cos strzeli z tej nie mocy!!!!!!!!!!

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.07.2009 21:44    #1
klucz aktywacyjny masz z tylu instrukcji do fm-a...jezeli dobrze zrozumialem o co Ci chodzi...z rejestracja tak naprawde nie ma wiekszych problemow no chyba ze porozdawales klucz kilku kolegom-wtedy lipa bo chyba mozna miec zainstalowana plytke na max 5-ciu kompach na raz...i oczywiscie zakladam ze masz instrukcje:-)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.07.2009 o godz. 21:48

rybagr Partyzant

0
07.07.2009 21:49    #2
o dzieki. tak dawno tego nie instalowalem ze zapomnialem ze tam mam xD instalowalem tylko na dwoch kompach i to jeszcze pod jednym ip. czy to mozna rozumiec ze jest to tak jak na jednym kompie??
pozdrawiam i dzieki za pomoc :)

rybagr Partyzant

0
07.07.2009 21:54    #3
jeszcze raz wielkie dzieki. Juz smiga i jest zajebiscie :) Dzieki Wielki ze przypomniales o tak drobnym szczegole xD

Pozdrawiam

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.07.2009 21:56    #4
spox.yo brat i milej gry

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution