inne rzeczy dzieją się na boisku, a inne w raporcie i w pasku z komentarzem.

Hryniu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.07.2009, 15:45    Pytanie
Mam MEGA problem.

Gram w Football Manager 2008. Oryginał.
No i mam sobie taką fajną karierę Tottenhamem. Pierwszy sezon wszystko luz.

No i przyszedłdrugi sezon i w sparingu z Villarrealem zaczęły dziać się jakieś jaja. Konkretnie to inne rzeczy dzieją się na boisku, a inne w raporcie i w pasku z komentarzem.

No i myślę sobie ok. Czasami FM moze sobie zaświrować. Ale co do chuja ja się pytam kiedy grałem z Liverpoolem i wygrałem 1-0, a po rozmowie motywacyjnej patrzę i 1-1! Przecież Liverpool nie strzelił. No, a gol został im dodany i w raporcie widnieje, że niby ten cały Pandev trafił. I pomeczu "Remis po wyrównanej grze".

Zaraz znowu w fazie grupowej Ligi Europejskiej czy tam Pucharu UEFA wygrywam 4-0 z O. Marsylia, a pokazuje 4-1 i nie mogę na dodatek wyjść z ekranu meczowego.
Trzeba było wczytać.

No i właśnie przed chwilą zakończony mecz z Arsenalem. Wieziemy do końca 1-0 po trafieniu Gyana. 84 minuta Bale wykonujee rzut rożny, a na pasku pokazuje mi "Arsenal Londyn GOOOOOOOL!!!!". Wracam z Boiska do ogólnego widoku, a tam 1-1. Arshavin w 63 minucie.

Jeśli ktoś miał coś podobnego i wie co z tym zrobić to prosze o jakieś instrukcję. Bo juz tam jestem w stanie przeboleć to, że to świrowanie FM ukradło mi 4 punkty, a dało po oczku Liverpoolowi i Arsnealowi dzieki czemu Ci utrzymują się minimalnie przede mną w lidze na miejscach drugim i trzecim. Ja chcę poprostu normalnie grać.

Baphometh Młody aktywista

0
22.07.2009 15:57    #1
masz łatkę 8.02 zainstalowaną?
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Hryniu Partyzant

0
22.07.2009 16:04    #2
Tak. I gram na UNO Data Update 1.5.

Baphometh Młody aktywista

0
22.07.2009 16:13    #3
hmmm... Bo ja właśnie tez coś takiego miałem, tylko że bez zainstalowanej łatki, dziwne...
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

szfedo Przodownik pracy

0
22.07.2009 16:34    #4
A reinstall probowałeś? może pomoże

Gohanitto Młody aktywista

0
22.07.2009 17:46    #5
Ja mam tak samo, a właściwie jeszcze gorzej w FM 2009. Wcześniej było dobrze, ale ostatnio jakiś Sajgon był, a jak chciałem dodać menedżera to już istniał profil jakiegoś Podlaskiego czy coś takiego.

TheStar Partyzant

0
23.07.2009 01:20    #6
A czy czasem nie robiłeś czegoś z plikami z FM ? Np configi ? .dll ? Najczęściej powodem tego jest właśnie 'grzebanie' nie tam gdzie trzeba... Musisz zrobic Reinstalkę, nie masz innego wyjścia.

PS. a Czy podczas instalacji/patchowania wyskoczył Ci jakiś błąd lub komputer się zawiesił ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.