Wieszający się edytor

dziewiotek95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.08.2009, 00:08    Pytanie
Szukałem w suflerze (być może zbyt mało dokładnie) ale nic nie znalazłem odnośnie mojego problemu. Problem polega na tym że po włączeniu oficjalnego edytora dołączonego do gry wybieram bazę danych tą podstawową i wszystko ładnie się ładuję ale po wyszukaniu piłkarza obojętnie którego i próbie wejścia w jego profil edytor się wiesza i pokazuje się okienko o wysyłaniu raportu. Zdarza się to zawsze przy zawodniku ale już przy clubie można wejść bez problemu.Przepraszam jeżeli już taki problem gdzieś był. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
18.08.2009 00:12    #1
Jaki masz sprzęt? Prawdopodobnie dosyć słaby, a to że ci się wiesza przy wyszukiwaniu zawodników na to wskazuje - jest ich parę(naście) razy więcej niż klubów.
lucasinho.blox.pl

dziewiotek95 Partyzant

0
18.08.2009 00:22    #2
około 2.6 Gh i 512 ram :/ ale mi raczej chodzi o to że nie przy samym wyszukiwaniu trochę zamula ale da się wytrzymać lecz przy próbie wejścia w sam profil piłkarz już wyszukany klikam 2 razy i niby próbuje wejść ale zaraz się wiesza

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
18.08.2009 01:01    #3
Procek ok, ale w FM-ie oraz edytorze ważniejsze są ramy, których masz przymało. A to ciekawe, skoro przy wejściu się wiesza... nie umiem tego wytłumaczyć. A, i pamiętaj - z edytorem obchodź się jak z jajkiem tzn. jeżeli się wiesza to nie wykonuj gwałtownych ruchów; daj mu chwilę aby "wszedł" na właściwe tory :]
lucasinho.blox.pl

dziewiotek95 Partyzant

0
18.08.2009 20:51    #4
No nic chyba się nie da zrobić myślę że po prostu dokupić trochę ramu to powinno szybciej działać i FM i edytor. Dziękuje za odpowiedź. Temat do zamknięcia.

13adi13 Partyzant

0
20.08.2009 16:52    #5
Jak ci muli oficjalny edytor,to sciagnij z fifaplanet FMM i edytuj podczas gry

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution