Problem z klubem filialnym

Margo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2009, 19:32    Pytanie
Mam niemały problem ze zdobyciem klubu filialnego. Gram sobie FK Witebskiem w lidze białoruskiej i do składu mogę zgłosić tylko 5 obcokrajowców, a w składzie mam dużo młodych brazylijczyków i chorwatów. Chciałem ich wypożyczyć do klubu filialnego, ale gdy zgłaszam do zarządu chęc posiadania takiego klubu, to ci ciągle mi mówią, że to nie jest potrzebne. Co zrobić? Mogę ich jakoś zmusić ( oprócz ultimatum ) ?

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
0
22.08.2009 11:03    #10
Może spróbuj przesunąć ich do rezerw(o ile masz) lub do młodzieżówki, albo proponuj klubom wypożyczenie tych młodych zawodników.

Margo Młody aktywista

0
22.08.2009 12:14    #11
Problem rozwiazany. Albo ma sie normalny zarzad albo jakis inny. Dostalem nowych szefow i od razu mi zaoferowali pare klubikow.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.08.2009 13:56    #12
[quote=Margo] Mam niemały problem ze zdobyciem klubu filialnego. Gram sobie FK Witebskiem w lidze białoruskiej i do składu mogę zgłosić tylko 5 obcokrajowców, a w składzie mam dużo młodych brazylijczyków i chorwatów. Chciałem ich wypożyczyć do klubu filialnego, ale gdy zgłaszam do zarządu chęc posiadania takiego klubu, to ci ciągle mi mówią, że to nie jest potrzebne. Co zrobić? Mogę ich jakoś zmusić ( oprócz ultimatum ) ?[/quote]
Musisz po prostu awansować, podnieść reputację klubowi. Pewnie prezes twojego klubu uważa że was nie stać na filię.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

gromo1990 Partyzant

0
22.08.2009 16:58    #13
Może to ma coś wspólnego z systemem w Białorusi ;D

a tak na poważnie to też miałem ten problem, poczekałem pół roku i dali mi klub filialny.

A pozniej, po zdobyciu 4 razy mistrza mogłem sam wybierac klub ;)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.08.2009 19:55    #14
To o czym ty mówisz to się zdarza tak gdzieś po dwóch latach prowadzenia klubu z sukcesami, tyle że tam możesz wybierać nie tylko klub filialny (a raczej sugerować) jak również rodzaj (loan kraj, za granicę, współprac finansowa itp.)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.