Scauting średnimi druzynami

gromo1990 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2009, 17:04    Pytanie
Witajcie. Gram polską drużyna, konkretnie Wisłą Kraków. Niestety zarząd, mimo że mam dodaną ligę brazylijską, pozwala objąć skautingiem tylko kontynent europejski. Mogę podglądać piłkarzy z Ameryki czy Afryki, ale nie mogę zdobyć raportu skauta na ich temat. Jest jakiś sposób na objęcie skautingu szerszego terytorium?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.08.2009 17:08    #1
Musisz odnosic sukcesy bo dzieki temu podnosi sie renoma i reputacja klubu...musisz rowniez miec odpowiednie srodki finansowe...ot cala tajemnica..tez gralem Wisla a wiec powodzenia;-)

EDIT o filie z Am.Pld i Afryki mozesz miec ciezko..chyba ze sam zaproponujesz klub z tamtego rejonu jako filialny a zarzad sie zgodzi...natomiast scoutow z tych kontynentow nie musisz miec ..oni przydadza sie wtedy gdy juz bedziesz mial dostep do scoutowania ..ich plusem bedzie stosunkowo wieksza wiedza o pilkarzach z tamtych zakatkow swiata

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.08.2009 o godz. 17:19

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
22.08.2009 17:10    #2
Większa reputacja, zdobądź filię z Ameryki, odnoś sukcesy, miej scoutów z Ameryki.

EDIT: Sorry, net muli.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.08.2009 o godz. 17:10

gromo1990 Partyzant

0
22.08.2009 17:59    #3

Reputacje klubu mam właśnie bardzo dobrą:
-legendarny menager
finanse: -bogaty
przybliżona wartość:- 50mln euro
renoma klubu: -znakomite

do tego dwa razy doszedłem do 1/8 finału LM. Chyba sporo jak na polski klub ;D Chyba że musze lige mistrzów wygrać zeby móc zbierac raporty z Brazylii ;D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.08.2009 o godz. 17:59

0
22.08.2009 18:08    #4
Nie..nie musisz...u mnie bylo tak ze dopiero w ok 2014 roku moglem wysylac skautow na inne kontynenty...tak ze graj i graj;-) i postaraj sie docierac ciut dalej bo braki w reputacji kraju musisz nadrabiac reputacja swojego klubu

gromo1990 Partyzant

0
23.08.2009 14:15    #5
[quote=lajner]Nie..nie musisz...u mnie bylo tak ze dopiero w ok 2014 roku moglem wysylac skautow na inne kontynenty...tak ze graj i graj;-) i postaraj sie docierac ciut dalej bo braki w reputacji kraju musisz nadrabiac reputacja swojego klubu[/quote]

Mam już właśnie końcówkę 2014 roku... Dostane od zarządu jakieś powiadomienie o rozszerzeniu scautingu czy jak to jest?

0
23.08.2009 14:25    #6
Nie dostaniesz powiadomienia...po prostu sam musisz sprawdzac kiedy bedziesz mogl scoutowac dane tereny....jak dla mnie ten aspekt gry jest niedopracowany w FM-ie i mam nadzieje ze w tym roku to poprawia...np pamietam ze awansujac Southport do Championship moglem od razu wysylac scoutow do wszystkich zakatkow swiata...widac Polska-nawet po sukcesach klubu- i tutaj jest gorsza

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.08.2009 o godz. 14:27

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.