Uciekający trenerzy

oparson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.09.2009, 19:36    Pytanie
Mam problem w moim Atletico Madryt. A przynajmniej tak mi się wydaje.Liverpool i Arsenal podkupili mi już dwóch trenerów (siłowy i od bramkarzy). Próbowałem ich zatrzymać ale nic z tego :) próbowałem kupić np.Krzysia Dowhana z Legi ale zarząd anulował transfer bo uznał ,że mamy wystarczającą liczbę trenerów. Co robić? czy to nie zaszkodzi treningowi moich zawodników? i ciężko mi znaleźć jakichś godnych następców ! pomocy

patryk11 Przodownik pracy

0
05.09.2009 19:39    #1
Jak oferujesz jakiemuś trenerowi kontrakt, to jest napisane ilu masz trenerów, a na ilu pozwala zarząd. Jeżeli przed podpisaniem kontraktu przez Ciebie z klubem Twoje Atletico miało 10 trenerów, a zarząd pozwala na 7 to nie zwolnią 3 trenerów. Masz widocznie bdb trenerów, że Ci ich podkupują...

Użytkownik uznał post za pomocny

Falcon Przodownik pracy

0
05.09.2009 20:05    #2
Tak jak napisał poprzednik. Ale nie jest tragedia bo do Atletico to w miarę szybko znajdziesz następców( tak mi się wydaję). Tragedia to jest jak znajdziesz dobrego trenera do słabego klubu, i ci go podkupią.No i moim zdanie trochę niedopracowany rekompensaty za stratę trenera( większej kwoty niż 1 mln rekompensaty nie widziałem).
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

pucmen Partyzant

0
05.09.2009 20:11    #3
Mozesz też Trenerów Juniorów dać im nowy kontrakt i zaznaczyc ze bedą też trenerami 1 zespołu.
Serce w bieli,
Krew w błękicie,
Unia Oświęcim,
Ponad Życie!

oparson Partyzant

0
05.09.2009 21:28    #4
ok ,a jest jakiś szybki i skuteczny sposób na znalezienie dobrych trenerów?

szfedo Przodownik pracy

0
05.09.2009 21:32    #5
W Genie Scoucie jest możliwość wyszukiwania trenejrosów. Możesz wyszukiwać po potencjale, umiejętnościach, gwiazdkach nawet chyba (ale tego nie jestem pewien :P) od wyboru do koloru :D

Falcon Przodownik pracy

0
05.09.2009 22:28    #6
Zawsze możesz też skorzystać z tego
http://www.cmrev(...)PL_.html

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.09.2009 13:52    #7
Zwolnij trenerów juniorów(wszystkich), w ich miejsce zatrudnij trenerów(odpowiedzialnych zarówno za juniorów jak i seniorów). Moim zdaniem można poświęcić jedną, czy dwie gwiazdki w treningu juniorów na kilka gwiazdek w treningu seniorów.

Wyszukiwać sztab możesz w wyszukiwarce w grze. To przecież bardzo skuteczny sposób. ( menedżer/szukaj/sztab szkoleniowy). Najlepiej dobieraj takie kryteria wyszukiwania: rola w klubie (np. scout), płaca: (maksymalnie ile możesz delikwentowi zaoferować), ocena umiejętności( dla scouta, w zależności od Twoich oczekiwań: zaczynaj np. z min. 18, jak nikogo Ci nie wyswietli stopniowo zmniejszaj wymagania), ocena potencjału (identycznie jak z ocena umiejętnosci).

Rafal9116 Partyzant

0
06.09.2009 14:09    #8
http://www.footb(...)rements/

to tez powinno ci pomoc w znalezieniu dobrych trenerow

oparson Partyzant

0
06.09.2009 19:20    #9
dzięki za pomoc teraz lepiej ogarniam tych trenerów , a nie ma z nimi łatwego życia :)

pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.