A więc..Powiedziałem koledze ze mam aktualne transfery itd do FM'a 2009 (chodzi mi o fix do Revolution Update 2.0). Kolega jest strasznym laikiem i jest zielony w update'ach itd wiec poprosił mnie żebym mu zgrał bazę na płytkę i przyszedł do niego i mu zrobił. Nie miał zainstalowanego FM'a bo mial popsuty komp, w naprawie. Gdy zwrocili mu kompa nie instalował FM'a bo nie widział sensu, grać na nie aktualnych składach itd..Więc zainstalowaliśmy FM'a, potem patch 9.3 i potem wrzuciłem mu fixa. Uruchamiamy FM'a i zaczyna sie problem.. tzn klucz wpisał bo ma oryginalnego FM'a, i ok aktywacja powiodła się ale FM się nie włączył.. Zrestartowaliśmy kompa, uruchamiamy FM i wyskoczył jakiś błąd.. Klikam ok, wyskakuje następny, znowu ok i tak ciągle. Gdy błędy się skończą komputer sam się restartuje ;/ i tak w kółko. Nie wiem czy to są błędy czy komunikaty, pierwszy raz widzę taką sytuacje. Potem odinstalowaliśmy i zainstalowaliśmy FM'a chyba z 5 razy i ciągle to samo.. Dodam tylko, że gdy FM się zainstalował w tym okienku gdzie pisze ze wszystko ok itd po instalacji pisało coś tam error.. Powtórze jeszcze raz : Kolega ma oryginał zapewniam. Czy ktoś widział już taki problem i wie jak go rozwiązać? Z góry dzięki.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 16.09.2009, 15:31
Najnowsze posty