Brak możliwości grania w FM 08 przez hamachi

hQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.10.2009, 14:34    Pytanie
A więc mam taki oto problem. Chciałem z jednym z kolegów zagrać ligę hiszpańską. Ja Barceloną on Realem. Cchiałem zainstalować hamachi, ale gdy instalacja prawie dobiega końca pisze mniej więcej coś takiego "Instalacja zakończona przedwcześnie, ponieważ jest błąd systemu(ale dokładnie już nie pamiętam). I mam pytanie czy jest możliwość gry bez pomocy hamachi, a z jakimś innym programem? Chcę dodać, że bez hamachi też mój kolega nie mógł wejść na serwer.

Edit: Save'a uruchomiłem jako serwer oczywiście

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.10.2009, 14:37

Polska Gola

szfedo Przodownik pracy

0
02.10.2009 16:01    #1
Jeśli masz XP-eka to możesz sobie skonfigurować własną sieć prywatną, aczkolwiek ja tam się za bardzo na tym nie znam i tylko mogę zapodać linka
A może opiszesz dokładniej ten błąd. Bo ja ostatnio instalowałem hamaczi i bylo wszystko grejt. Instalowałeś najnowszą wersję?

hQ Partyzant

0
02.10.2009 16:38    #2
[quote=szfedo]Jeśli masz XP-eka to możesz sobie skonfigurować własną sieć prywatną, aczkolwiek ja tam się za bardzo na tym nie znam i tylko mogę zapodać linka
A może opiszesz dokładniej ten błąd. Bo ja ostatnio instalowałem hamaczi i bylo wszystko grejt. Instalowałeś najnowszą wersję?[/quote]

Instalowałem kilka wersji hamachi i nie dawało to żadnych skutków.

Dokładniej to chodzi o to, że postanowiłem zagrać z kolegą przez Internet w fm. Dałem mu IP i nie udało się nam połączyć, więc postanowiłem, że ściągniemy hamachi, lecz w związku z tym, że mam owy problem z hamachi, pytam czy jest jeszcze jakaś inna możliwość gry przez Internet.
Polska Gola

szfedo Przodownik pracy

0
02.10.2009 16:44    #3
Czaje, czaje bo sam mam wewn IP i jestem zmuszony do gry przez hama :p aczkolwiek możliwe, że masz coś z kompem. Czy jest zastępstwo hamacziego to pojęcia nie mam, natomiast poszperaj w googlach trochę to powinieneś coś znaleść

Użytkownik uznał post za pomocny

hQ Partyzant

0
02.10.2009 17:01    #4
zobaczę co się da zrobić, dzięki za pomoc
Polska Gola

hQ Partyzant

0
02.10.2009 22:06    #5
Jest jeszcze ktoś kto potrafiłby mi pomóc?
Polska Gola

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.