Piłkarzyki zamiast kulek

Renifer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.10.2009, 13:33    Pytanie
Ze strony sortitoutsi pobrałem dodatek graficzny zamieniające kulki podczas meczu w FM2008 na pilkarzyki z sensible czy kickoff.
Niestety nie mogę zainstalować!!!! Plik o nzawie kick off wrzucam tak jak podaj plik tekstowy ale podczas meczu nadal kulki.
Może coś w ustawieniach gry trzeba zmienic lub źle wrzucam folder.

PROSZE O POMOC!!!!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
14.10.2009 13:48    #1
Tu masz all wyjaśnione,

http://www.cmrev(...)ek_.html

C:Documents and Settings/
nazwa użytkownika/ Moje dokumenty/ Sports Interactive/ Football Manager 2008/ graphics/ pitch/ icons/ kit/ medium

Tutaj wrzucasz, najpierw rozpakowujesz plik winrarem. Jeżeli nie masz któregoś z folderów stwórz go.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.10.2009 o godz. 13:50

Użytkownik uznał post za pomocny

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Renifer Partyzant

0
14.10.2009 19:32    #2
Dzieki za pomoc!

Nie tak do końca działa jak piszecie. Ja po rozpakowaniu pliku miałem jeden folder o nazwie kickoff, a dopiero w nim 4 foldery o nazwie small,medium,large i tuny.
i te foldery trzeba wrzucić do ścieżki Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphicspitchiconskit.
Błąd u mnie polegał na tym że operowałem całym folderem o nazwie kickoff wraz z jego zawartością, tak więć folder kickoff usuwamy i operujemy jego zawartością!

p.s. kiedyś z nie wiem jakiej stronki pobrałem inne piłkarzyki nie znacie linków do innych lepszych graficznie ludzików, bo te z sortitoutsi jakoś wrażenia na mnie nie zrobiły.

Jeszcze raz dzieki za pomoc!!!!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.10.2009 16:11    #3
A zarzuć screena jak wyglądają Ci twoi, sam kiedyś na tym grałem ;>
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution