Baza Danych Fm2010

Archero Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.10.2009, 15:45    Pytanie
Instalowalem reinstalowalem probowalem wszystkie chyba ma ktos jakis pomysl jak klikam nowa gra to nie wyskakuje mi okno z wyborem bazy danych ktorej chce uzyc ??^^

Archero Partyzant

0
31.10.2009 17:09    #10
O toż dużo ludzi mi zaczęło pisać na gg z tym samym problemem są 2 wyjścia czemu wam się tak dzieje :
1. Podczas wciśnięcia nowej gry musicie zaznaczyć mały kwadracik że chcecie wprowadzić do gry swoje edycje

2. Jednak najczęstrzym problem to taki jak ja popełniłem dane z edytora ludzie zapisujecie pod plikiem config który nie jest podstawony jako domyśli plik tylko służy do pobsługi danych edytora jak naprawic??? prosto najlepiej usunac caly folder editor data w dokunetach i reinstalnac fm10 lub poprosic kogos zeby wysłał nam ten plik i podmienic :)

Oto link do pliku config !
http://www.sends(...)911ac837

Spokej - prawdopodobnie źle wrzuciłeś jakieś pliki typu ddtgenerator albo inne umilacze gry lub też źle zapisałeś coś w edytorze

genek999- wchodzisz w edytor ladujesz baze danych robisz zmiany dajesz zapisz jako wpisujesz jakas nazwe !!!nie za plik Config !!!! nastepie wchodzisz do gry i w okienku ktore wyskoczy podczas nwoej gry zaznaczasz maly kwadrat ze chcesz wybrac plik wciskasz z listy i to wszystko

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.10.2009 o godz. 17:16

finki Partyzant

0
31.10.2009 17:50    #11
Dokładnie. Ja nadpisalem plik config i efektem tego było każdorazowo po wybraniu nowej gry pominięcie okna wyboru bazy plus plików (po wejściu w Nowa Gra przenosiło do ekranu wyboru ligi!). Lepiej zapisać zmiany w osobnym pliku w folderze editor data a configa nie ruszać.

Teraz działa i widać zmiany.
Dziękuję i życzę sukcesów:)

Kebek Partyzant

0
20.11.2009 20:41    #12
Ja nadal nie mogę wybrać swojej bazy danych podczas startu gry. Proszę o pomoc.

mgrradar Partyzant

0
28.11.2009 11:32    #13
[quote=Archero]O toż dużo ludzi mi zaczęło pisać na gg z tym samym problemem są 2 wyjścia czemu wam się tak dzieje :
1. Podczas wciśnięcia nowej gry musicie zaznaczyć mały kwadracik że chcecie wprowadzić do gry swoje edycje

2. Jednak najczęstrzym problem to taki jak ja popełniłem dane z edytora ludzie zapisujecie pod plikiem config który nie jest podstawony jako domyśli plik tylko służy do pobsługi danych edytora jak naprawic??? prosto najlepiej usunac caly folder editor data w dokunetach i reinstalnac fm10 lub poprosic kogos zeby wysłał nam ten plik i podmienic :)

Oto link do pliku config !
http://www.sends(...)911ac837

Spokej - prawdopodobnie źle wrzuciłeś jakieś pliki typu ddtgenerator albo inne umilacze gry lub też źle zapisałeś coś w edytorze

genek999- wchodzisz w edytor ladujesz baze danych robisz zmiany dajesz zapisz jako wpisujesz jakas nazwe !!!nie za plik Config !!!! nastepie wchodzisz do gry i w okienku ktore wyskoczy podczas nwoej gry zaznaczasz maly kwadrat ze chcesz wybrac plik wciskasz z listy i to wszystko [/quote]

Jaki kwadracik ja takiego nigdzie nie widze jak ktos by mogl dac skrina byl bym zadowolony ...

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.11.2009 12:20    #14
Masz. Musisz to zaznaczyć wybrać które Cię interesują i HF

Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

mgrradar Partyzant

0
28.11.2009 12:40    #15
[quote=Morszczuk]Masz. Musisz to zaznaczyć wybrać które Cię interesują i HF

[/quote]

Wielkie dzieki .. Lecz nigdz takie cos mi sie nie pojawilo i nie wiem czym to jest spowodowane ... bawilem sie w edytorze zapisywalem to pod roznymi nazwami .. i zero zero reakcji :(

mgrradar Partyzant

0
28.11.2009 13:36    #16
Juz wiem co trzeba bylo zrobic usunac wrzystko z folderu edit razem z config ... potem chwila zabawy w edytorze i przy odpalaniu nowej gry okienko juz sie pojawia

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.