Xavi na króla strzelców ??

Ryba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.11.2009, 16:02    Pytanie
Witam Fm-owych managerów! Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co robię źle bądź czego w ogólnie nie robię, że wspomniany w temacie Xavi Hernandez ma lepsze statystki strzeleckie niż Ibra !!

Xavi - 16 meczy/7 bramek/2 asysty
Zlatan - 14/6/6

Gram takim ustawieniem jak w rzeczywistości gra Barcelona i nie wiem czemu większość goli zdobywają obrońcy i pomocnicy niż napastnicy!

Obrońcy i pomocnicy - 25 bramek
Napastnicy - 13 bramek

Ogólnie to kogo bym nie postawił na środkowego napastnika to partoli takie setki że głowa mała, a Zlatan to już w szczególności. Wg. mnie pada zbyt wiele bramek z dystansu. Nawet jeśli ustawie, żeby rzadko strzelali z daleka to i tak walą jak najęci!! Yaya Toure z Keitą są w tym niemiłosierni... :/ W sumie z wyników jestem zadowolony, po 10 meczach w lidze 1 miejsce, 19 strzelonych i tylko dwie stracone bramki.

Taktyków proszę o rady...

mario.79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.11.2009 08:30    #20
Gram tą 4-5-1 Fiorentiną ale coś blado to wygląda, po 11 kolejkach jestem 4 (3 punkty stary do lidera, 1 mecz więcej rozegrany) wyszedłem z grupy 1 miejsca z ligi europejskiej (Valencia, AEK i jakaś lipna ekipa ze Słowenii), ale grają słabo męczą się grą wygrywam 2:1, 1:0 lub remisy 1:1 generalnie nie jest to „joga bonita”. I nie wiem czy to wina taktyki czy to i tak nic się więcej nie wydusi z Fiory. Że po prostu trzeba wzmocnić skład by się bić z najlepszymi ? Mój brat gra 4-1-3-2 (taka taktyka jak Barcy tylko zamiast 2 PŚ jest dwóch napastników i w pierwszym sezonie Juventusem wygrał Serie A, Puchar Włoch i Ligę Europejską. Kusi mnie ta jego taktyka ale podoba mi się że w tej 4-5-1 że tak fajnie rozgrywają piłkę w środku pola.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.