Przejecie klubu

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.11.2009, 21:07    Pytanie
Witam
mam pytanie. Wiem ze te watki juz sie powielaly ale mam pytanie. Dzis dostalem informacje ze konsurcjum jest bliskie przejecia klubu , i w razie przejecia menedzerem klubu bedzie Alan Curbishley (gram Newcastle). Czy to oznacza ze bede zwolniony i bede musial szukac nowej pracy czy jak?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
03.11.2009 21:19    #1
może tak być. wszystko zależy od osiąganych przez Ciebie wyników. najbardziej pewną opcją jest to, że na czas przejęcia będzie nałożone embargo transferowe.

Użytkownik uznał post za pomocny

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

McMoney Młody aktywista

0
03.11.2009 21:20    #2
to juz mi zostalo nalozone ;)
pytam sie bo niewiem jak jest z ta opcja w najnowszym FMie..

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
03.11.2009 21:24    #3
O ile się nasłuchałem to w tej sprawie nic się nie zmienia. Ja w Leedsie, a kolega w Chelsea miał(em) tak samo. On został zwolniony, ja zostałem. CHyba tutaj loteria będzie, jeśli jednak jesteś w ulubieńcach klubu to nie masz się o co bać. A jeśli nie, to niech Ci serducho nie wyskoczy :>

Użytkownik uznał post za pomocny

McMoney Młody aktywista

0
03.11.2009 21:28    #4
a no niech nie wyskoczy ;)
bo w lidze po bezbramkowym remisie z WBA rozbilem Reading 6:0 , 2:0 z Sheff. W. i 2:1 z Crystal Palace, a styl ... cód, miód..wiec zle by bylo gdyby ze mnie zrezygnowali ;)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
03.11.2009 21:48    #5
WIesz, to niestety od wyników nie zawsze zależy... :/
W bodaj Polonii Wawa jak grałem w 08 miałem 2011 sezon, nie pamiętam już ale miałem chyba 2x Mistrza z rzędu, Puchary etc. a mnie wywalili... Loteria, los i szczęście, nic więcej.

serotonin Partyzant

0
03.11.2009 22:03    #6
Ja grając Newcastle też miałem zostać zwolniony a na moje miejsce miał być powołany Alan Shearer ale o dziwo pomimo dość słabego początku jak przejęto klub zajmowałem chyba 4 czy 5 miejsce i odpadłem z Pucharu Ligi to nowy właściciel mnie pozostawił na stanowisku bo miałem poparcie zawodników

Ale co gorsza przyszedł jakiś nędzarz który zainwestował w obiekty młodzieżowe i baze treningową ale co z tego jak nie dał sary na transfery a dług klubu jak wynosił 90 mln tak wynosi :( Nędzny ten nowy właściciel :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.11.2009 o godz. 22:05

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.