Skrzydłowi

surimilion Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2009, 14:30    Pytanie
Skrzydlowy ustawiony jako schodzacy do srodka..... Moze to glupie pytanie ale jezeli tak zaznacze skzrydlowych to lpesze rozwiazanie bedzie granie srodkiem niz oboma skrzydlami..?
Sex, przemoc i David Hasselhoff

Goldberg1987 Partyzant

0
04.11.2009 14:56    #1
jak ustawisz skrzydłowych żeby schodzili do środka to ustaw lewonożnego na prawej stronie, a prawonożnego na lewej stronie.

carlosss89 Partyzant

0
05.11.2009 20:02    #2
Dokladnie jak mowi kolega wyzej ustawieni 451 pasuje idealnie do takiego ustawienia mam takiej ustawieni w barcelonie i miazga totalna :D jak sobie kupisz skrzydlowych ale prawo norznych na lewa strone i odwrotnie :) ja preferuje szkolic mlodych zwodnikow na takie pozycje i uczyc ich zagran bo starszym to sie roznie podoba ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

patryk11 Przodownik pracy

0
05.11.2009 20:07    #3
Jak dobrze z dystansu uderzają, to rób prawo nożnego na lewo i odwrotnie i karz im często walić z daleka.

mario.79 Partyzant

0
06.11.2009 08:52    #4
a jak obecnie nie mam takich i nie mam kasy to mogę ustawić by zamieniali się stronami czy to nic nie da ?

Ichimaru Partyzant

0
06.11.2009 09:18    #5
Mario 79 to wiele nieda ;p dla mnie skrzydlowi sa poto zeby przezucic piłke do napastnika ktory jest rewelacyjnie wysoki i macha bramki

ale skoro w temacie jest czy to by było dobre ... mysle ze mozesz zagrac srodkiem jak najbardziej ale boje sie troche ze moga sobie przeszkadzac ... ale mozna sprubowac no i skrzydla czesciej odkryte bedziesz mial u mnie w angli sie to nie sprawdzi ale w hiszpani kto wie ;p
CFC <3

mario.79 Partyzant

0
06.11.2009 10:09    #6
środkiem to nie ale chodzi mi czy skrzydłowi mogą się zamieniać stronami, ale chyba to zbyt inteligentne dla gry by przy wyjściu z własnej połowy biegli na tą stronę by potem łatwiej było im zejść do środka. A podania masz ustawione na mieszane czy oboma skrzydłami ? Intryguje mnie jeszcze czy może nie wystawić dwóch napastników (jeden cofnięty drugi środkowy) i tylko jednego PŚ a skrzydłowi by tylko biegali przy linii bo jak będą schodizć do środka to ich sie za dużo zrobi w polu karnym. Tak ma brat w Juve i wygrał w pierwszym sezonie wszystko - ligę, puchar włoch i ligę europejską (odpadł z ligi mistrzów). co o tym myślisz ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution