Pytania o opinie i ekran taktyki

dobry.adam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.11.2009, 20:52    Pytanie
1. Co mogę zrobić, gdy zawodnik publicznie się wypowiedział, że nie podoba mu się brak dyscypliny w zespole? Początek sezonu, 8 meczów, 1 czerw. kartka, z 10 żółtych. Gram agresywnie w odbiorze, ale wolałbym tego nie zmieniać, bo przynosi to efekty - póki co straciłem tylko 1 bramkę. Da się go jakoś uspokoić?

2. Podpowiedzi współpracowników - co zrobić, żeby pierwszą, tą ważniejszą opinię przed meczem wygłaszał asystent? Póki co robi to trener... siłowy, który g**** się zna na taktyce. Mam kilku dobrych trenerów, których wolałbym posłuchać - a teraz mogę jedynie dowiedzieć się, czy zgadzają się z pierwszą opinią, czy nie.

3. Cóż oznacza żółte podświetlenie gracza na ekranie taktyki? Nie mam teraz screena, ale ogólnie chodzi o to, że przy wyborze składu czasem jeden z graczy ma wokół siebie żółtą obwódkę - na ekranie taktyki. Znacie to? Jeśli mi się pojawi znów, to wrzucę.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2009, 20:53

patryk11 Przodownik pracy

0
05.11.2009 21:01    #1
3. Znaczy, że zawodnik jest graczem dwóch klubów, p. Ty prowadzisz Inter, a współwłaścicielem jest, np. Juventus.
2. Lepiej samemu wygłaszaj tę rozmowę.
1. Chyba chodzi mu, to, że nie jest pokazywane, kto "rządzi" w zespole. Spróbuj go za coś opieprzyć.
Nie pokolei, ale zawsze.

dobry.adam Partyzant

0
05.11.2009 21:05    #2
patryk11,

dzięki za odpowiedź, ale to nie jest chyba to. :p

1. Tu się chyba zgodzę, spróbuję ochrzanić słabo grającego.
2. Nie chodzi o konferencję przedmeczową, a o naradę przedmeczową, czyli opinie współpracowników.
3. To też nie to - sytuacja tyczy się Keity i Maxwella.

PS Tak, Barca.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2009 o godz. 21:11

patryk11 Przodownik pracy

0
05.11.2009 21:07    #3
A jaki klubem grasz? Barca?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2009 o godz. 21:07

DarioFM Partyzant

0
05.11.2009 21:19    #4
zawodnik ktory ma zolta obwodke to jest gracz ktoremu edytujesz ustawienia

Użytkownik uznał post za pomocny

dobry.adam Partyzant

0
07.11.2009 11:26    #5
Ponawiam pytanie nr 1:
Co mogę zrobić, gdy zawodnik publicznie się wypowiedział, że nie podoba mu się brak dyscypliny w zespole? Da się go jakoś uspokoić?
Dodam, że nie nie u wszystkich piłkarzy mam możliwość wypowiedzenia się na temat aktualnej formy - nie wiem, dlaczego. I to akurat braki są u tych, którzy grają najsłabiej.

Qasqas Partyzant

0
07.11.2009 11:33    #6
Jak na razie to chyba nic nie możesz zrobić. Spróbuj grać dalej może nic nie będzie i po jakimś czasie mu przejdzie. Ew. co do dyscypliny możesz dawać większe kary dla zawodników (nie wiem czy pomoże). Grasz Barcą, jak zaczynasz od razu w tak dobrym klubie, to wielu zawodników ma wątpliwości czy sobie poradzisz, tracą wiarę w możliwości managera etc. Graj dalej, czas pokaże rezultat.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.11.2009 o godz. 11:33

dobry.adam Partyzant

0
07.11.2009 11:37    #7
[quote=Qasqas]Jak na razie to chyba nic nie możesz zrobić. Spróbuj grać dalej może nic nie będzie i po jakimś czasie mu przejdzie. Ew. co do dyscypliny możesz dawać większe kary dla zawodników (nie wiem czy pomoże). Grasz Barcą, jak zaczynasz od razu w tak dobrym klubie, to wielu zawodników ma wątpliwości czy sobie poradzisz, tracą wiarę w możliwości managera etc. Graj dalej, czas pokaże rezultat.[/quote]

Wlasnie odczekalem juz sporo czasu, dokladnie 2 miesiace, a Iniesta wciaz ma ten "pomniejszy problem".

Qasqas Partyzant

0
07.11.2009 11:39    #8
Pomniejszy problem... No to ja nie wiem. Kiedyś mu przejdzie, a o ile morale ma dobre to raczej aż tak bardzo na grę to nie wpływa. Przynajmniej ja tego nie odczułem w dobrych drużynach.

hidalgo4 Młody aktywista

0
07.11.2009 13:36    #9
to tak za czerwona kartke od razu 2 tygodniwka, za 2 zolte (cz.k) 1 tydzien, zolta kartka mecze pod rzad ostrzezenie, czasem trzeba ostro brac za ryjek tez gram Barca tez mialem problem z tym, Puyol na 23 mecze 3 czerwone kartki szok - aLE KASA wklubie sie polepsza LOL, beda sie oburzac ze nie sprawiedliwe sa kary ale lepsze to niz brak dyscypliny, a poznej i tak przepraszaja ale musisz wygrywac ;p, KARY takie wyjscie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.