po zakonczeniu gry wlącza mi sie windows media center

haszysz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.11.2009, 16:16    Pytanie
automatycznie po kliknięciu na zakoncz gre, obojetnie czy zapisuje czy nie,po wyjsciu do pulpitu odpala sie WMC , ktory nswet nie jest zainstalowany , mam do wyboru opcje instalacji w glownym oknie juz, czym to jest spowodowane tez tak macie ?

mam viste

powylaczałem wszystkie tryby 3d i itp a dalej to samo

Szobinho Młody aktywista

0
10.11.2009 16:41    #1
hmm mi po wyłączeniu gry włączają się "moje dokumenty" ;) Ale nie zawsze. Za to zawsze to przy okazji muli pare minut w ch...olerę ;D Również ciekawi mnie dlaczego.Może ktoś zna odpowiedź.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.11.2009 o godz. 16:41

'Por Que?No Entiendo Por Que'

szfedo Przodownik pracy

0
10.11.2009 16:47    #2
Mi włącza pulpit :/ :P nie no, a na serio to może, być jakiś bug. Mi póki co nic nie włącza. A co do mulenia, to mam to samo, po wyłączeniu zamula mi kompa tak mocno, że Smart Ram wykazuje tylko 6 MB wolnej pamięci oO

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.11.2009 17:02    #3
Nie czytaliście newsa ''Krytyczny błąd w FM 2010''? To polecam.

haszysz Partyzant

0
10.11.2009 19:07    #4
tam sa pojebane te opcje meczowe, jakies tryby telewizyjnem odtworzyc mozna sobie tazke wczesniej zapisany meczyk np. nie wiem czy to nie jest jakos powiazane w moim przypadku

mam stosunkowo nowego kompa i wczesnije zadnego windows media center nawet nie odpalałem, zobaczylem ze mam cos takiego wlasnie przez FM2010, odpala sie ale zadnej instalacji ekspresowej nie odpalam. po co mi niby jakies centrum rozrywki multimedialnej

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.11.2009 19:11    #5
Mi chodziło o mulenie.

haszysz Partyzant

0
10.11.2009 21:01    #6
Granie w gry w programie Windows Media Center

Producent systemu Windows Vista wraz z partnerami multimedialnymi oferują gry online na żądanie, w które można grać na komputerze z programem Windows Media Center. Dodatkowe ikony wyświetlane w kategorii Multimedia w trybie online na ekranie Start w programie Windows Media Center mogą być różne w zależności od kraju/regionu.

Na poniższej ilustracji przedstawiono gry w bibliotece programów.

http://windo(...)a-Center

no ok , ale jak to wylaczyc ? wie ktos

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.