gram.pl - wysyłka

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2009, 13:35    Pytanie
Witam. Podobnie jak wy zamówiłem sobie FMa 2010. No i wszystko było w porządku, dostałem maila, że za 5 dni będą wysyłać(to było w październiku) pieniądze im wysłałem 2 listopada, no i mój status zamówienia wyglądał tak: wysłane w dniu !październik. Nie wiedziałem o co chodzi, więc wysłałem im maila. Odpisali, we wtorek 3 listopada, że przepraszają, że nie wysłali wcześniej, ale mieli problemy i że gra została wysłana dzisiaj i dotrze jutro. Tymczasem mija już 12 listopad, a ja gry ciągle nie mam. Wybrałem kuriera, a jak wchodzę na zamówienia to nawet nie podali numeru przesyłki, czyli pewnie nie wysłali. Ale mogli by chociaż uprzedzić, teraz wysłałem im 3 wiadomości na żadną nie odpisali, na dodatek numer podany na stronie jest nieprawidłowy. Nie wiem co robić, bo od poniedziałku jestem chory to myślałem, że sobie pogram, bo potem nie będę miał czasu, a tu wielka klapa. Ktoś może ma podobny przypadek, albo wie co mam zrobić? Proszę o pomoc.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.11.2009 14:22    #1
Pisz do obsługi klienta, w końcu odpiszą.
PS Tylko grzecznie :)

Kanius Partyzant

0
12.11.2009 16:08    #2
Napisałem napisałem i grzecznie :D, ale odpowiedzi nie widać, a minęło kilka dobrych dni. Zamawiał ktoś FMa na gram? Najgorsze jest to, że weekend długi miałem i bym miał tyle czasu na grę, a następnym razem kiedy będę miał wolny czas to grudzień zapewne.

rahim Partyzant

0
12.11.2009 16:09    #3
Z tego co ostatnio widziałem to cały nakład FM-a zszedł, więc może po prostu dla Ciebie zabrakło.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.11.2009 16:14    #4
Masz wała :D Kurde, trochę denerwuje, że zapłaciłeś a nie przysyłają ale cóż zrobić... Poczekaj, wkrótce przyjdzie, bo na pewno o Tobie nie zapomną.

Kanius Partyzant

0
12.11.2009 18:27    #5
No mam nadzieję, bo już nie mogę się doczekać żeby pograć Fiorentiną :D. Jeśli będę coś wiedział (albo nie wiedział), to napiszę jeszcze w tym temacie.

wrocman Partyzant

0
27.11.2009 09:42    #6
ja kupywałem u nich i wszystko było prawie ok.

bo wpłaciłem pieniądze...potwierdzili wpłate ale status był cały czas, że czeka na wysyłkę...ale po 3 dniach wysłali z przeprosinami w pudle 1mx1m:/

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
0
27.11.2009 11:07    #7
Kontaktowałem się z gram.pl i oficjalne stanowisko tej firmy jest takie, że nie mają FM 2010 na magazynie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.