Jak poprawić defensywę

Mariner Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2009, 18:00    Pytanie
Witam
Zna ktoś jakiś fajny sposób na porawienie defensywy bo mnie szlak trafia jak widze takich zmulonych obrońców...jest trochę trudniej bo gram samymi polakami praktcznie ale nawet oni powinni grać lepiej:-/

TheStar Partyzant

0
16.11.2009 16:51    #10
Stilić nie powinien grać w pilkę... Ten czlowiek niszczy mi calą drużyne... dam mu swobode najbardziej ograniczoną, a ten dalej swoje... Radze Ci go jak najprędzej sprzedać. Mi to sie narazie nie udalo, dla niego liczą sie tylko kluby takie jak ManU czy Chelsea... a jego ledwo co chce Sparta Praga.

PS spróboj dać Bosego jako 'zabezpieczenie'. Jest zbyt wolny żeby gral bardziej sprzodu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.11.2009 o godz. 16:54

Rouxy Partyzant

0
16.11.2009 19:21    #11
obrona w FM'ie to jest śmiech na sali, czasem popełniają takie błędy, że się płakać chce, ale w poprzednim Fmie było podobnie, w ogóle nie wiem co to za zasada, że obrońcy słabo grają po przejęciu klubu, przecież powinni trzymać jakiś średni poziom zawsze, a nie że muszą się ograć z powodu nowego trenera...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.