numery zawodników-Anglia

Wilimowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.11.2009, 11:46    Pytanie
mam pytanie,nawet dwa do kogos obeznanego w Lidze Angielskiej...

1.Gram Man City i zastanawia mnie dlaczego w pierwszym sezonie mogłem do rozgrywek ligowych zgłosić nieograniczoną liczbe graczy,to znaczy przypisac dziesiątki numerów a już w kolejnym sezonie jest ich tylko 25 plus młodzicy...to normalne??

2.Czy zdarzyło sie komuś że właśnie w tym drugim sezonie ktos miał przypisany numer i w pewnym momencie on mu znikł,tak zdarzyło sie u mnie w MC trzy razy w ciągu może dwóch tygodni gry przed upływem terminu zgłaszania tych zawodników,co ciekawe zauważyłem że każdy tracił ten numer jak odchodził z klubu lub przychodził nowy zawodnik,no ale to chyba nie powinno mieć przecież związku z tym graczem??miał tak ktoś?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.11.2009, 11:47

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
14.11.2009 11:49    #1
ad 1 - tak, to normalne, od sezonu 2010/11 w Anglii zmieniają się przepisy
ad 2 - nie zwróciłem uwagi abym tak miał ( może jak idziesz w okresie przygotowawczym na urlop, a od czasu do czasu pojawia się info o zgłoszeniu składu to być może asystent Ci coś zmienia)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Wilimowski Partyzant

0
14.11.2009 12:08    #2
dzięki za pierwsze pytanie,tak myslałem że może przepisy się zmieniają,jeśli chodzi o drugie to nigdy nie używam urlopów,numery kazali mi przypisać pierwszy raz końcem lipca a potem w końcem sierpnia czy początkiem września już nie pamietam w ostatecznym terminie,i właśnie w tym czasie działy się dziwne rzeczy,właśnie jak dokonywałem transferów,np:
-miałem przypisanych 25 numerów i kiedy kupiłem Gourcuff'a w wiadomosci jak zawsze pojawiło się "przydziel numer",kiedy wszedłem na listę numerów okazało się że już mam przypisanych 24 a nie 25 a numer jakims cudem uciekł Guti'emu,ten sam przypadek był kiedy sprowadziłem Podolskiego to numer wsysło Lewandowskiemu,i jeszcze raz z kims tak miałem

hidalgo4 Młody aktywista

0
14.11.2009 15:25    #3
jak ci gra zawonik ktory nie ma przypisanego nr okreslona liczbe meczy to automatycznie musi go dostac ale nie wiem na jakies zasadzie gra wybiera komu go zabraC. zdarzalo sie tak ze gralem mlodzieza chyba po 10 meczach dostwali nr z urzedu a ktos z 1 skladu tracil

Wilimowski Partyzant

0
14.11.2009 20:40    #4
troche to bezsensu,tym bardziej ze mimo iż miałem zgłoszonych 25 zawodników to już początkiem września jakos przed któryms meczem ligowym,naturalnie już po terminie ze zdumieniem zobaczyłem ze teraz juz mam 24 zawodników a właśnie Lewandowski może sobie pograć całą runde jesienna w rezerwach bo to jemu zabrało numer,coś tu więc chyba nie tak :/

szfedo Przodownik pracy

0
15.11.2009 00:36    #5
No, a masz najnowszą łatkę? U mnie w sumie jest ok. Zgłosiłem 25 + Dzagoev, N'Koulou, Schennikov i Breno grają bez rejestracji bo są poniżej 21 lat :P i wkurza ten numer -1 :D no, ale nie mam żadnych zaskoczeń w zmienianiu nr...

Wilimowski Partyzant

0
15.11.2009 13:49    #6
mam łatkę,instalowałem grę przez Steama

Wilimowski Partyzant

0
22.11.2009 10:52    #7
no,odpocząłem sobie tydzień od FM z powodu pracy i znów sobie zasiadłem,wciąż kontynuacja tego samego nieszczęsnego sezonu jesli chodzi o te numery 2010/11...tylko że tym razem postanowiłem wszystko uważniej obserwować

31 styczeń 2011,zgłosiłem jak kazano 25 zawodników do Ligi Angielskiej,bodajże 2 luty pierwszy mecz jest wszystko ok,w składzie widnieja numery 25/25,kolejny mecz chyba 6 luty i...i lipa,mój lewoskrzydłowy Diego Buonanotte z Manchester City może zapomnieć o grze w pierwszym składzie do końca sezonu,bo teraz numery w składzie to 24/25 a jakaś magiczna siła właśnie zabrała numer Diego,zawodnik juz przerzucony do rezerw,bo jedyne mecze jakie może u mnie grać to Pucharowe...ale czy o to chodzi w tej grze???

Nie wiem jak jest u innych grających angielską,ale ja mam pierwszy sezon tego obowiazku numerów i zarówno w lecie jak i zimie bład się po raz którys powtarza,jest to dla mnie najzwyczajnniejszy BUG,bo gre mam oryginała,patcha 10.1 oczywiście też więc co?moja gra jest inna od innych?nie wiem co może być przyczyną tego błedu że ktos się wypowiadał że ma wszystko ok,ale niestety u mnie nie ma ok i takie sa fakty

rufixon Partyzant

0
26.11.2009 00:41    #8
więc ja mam takie pytanie czy po zatwierdzeniu tych 25 da sie nastepnym przypisacć numer.? . np mam paru młodych którzy graja w głownie w pucharach i normlanie maja swoje numery , wystawiam ich a oni mi graja w losowych numerach co mnie wkurza bo jednak ( nie wiem jak inni ) ale mnie denerwuja takie szcegoly :p

bigos Partyzant

0
19.08.2010 20:35    #9
Mam to samo pytanie co rufixon. Proszę o pomoc

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution