Finanse

Rafix9c Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.11.2009, 21:27    Pytanie
Witam prowadze Leeds gram już nimi 4 sezony i awansowałem do ligi europejskiej przez p.Angli ale mniejsza z tym moja posada jestb.pewna i tu jest problem w statusie pisze mi że finanse są niepewne i jest to chyba wina zarządu bo rozbudowali stadion w tym sezonie i mam takie pytanie czy jesli finanse są niepewne coś grozi klubowi np odjecie punktów??

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.11.2009 21:40    #1
Jeżeli będziesz miał bardzo duże długi, to do klubu zostanie wprowadzony zarząd komisaryczny. Wtedy ZPN odejmie Ci 10 punktów, a zarząd zacznie szukać oszczędności np. przez sprzedaż najbardziej wartościowych zawodników. Jednak jeśli masz dosyć duże przychody miesięczne to wygrzebiesz się ze swoich długów.

Użytkownik uznał post za pomocny

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Rafix9c Partyzant

0
15.11.2009 21:48    #2
Zarząd nie wzioł porzyczki i co miesiać mam 1mln dochodu czyli chyba sobie poradze

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.11.2009 21:53    #3
Raczej tak.

Użytkownik uznał post za pomocny

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

dodo361 Młody aktywista

0
15.11.2009 22:41    #4
Ja miałem podobnie, też w klubie angielskim. Była zmiana zarządu, pieniądze przybyły i wszystko dobrze się skończyło. A ty jak nie masz pożyczek i masz jakieś dochody to bądź spokojny

szfedo Przodownik pracy

0
16.11.2009 01:07    #5
Kumpel ma -30 mln w Evertonie i co miesiąc ma straty rzędu pięciu milionów. Od kiedy tak mniej więcej wbija zarząd komisaryczny? Bo chcę się upewnić kiedy mogę zacząć się z niego śmiać :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.