wypozyczenia

elpueblo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2009, 18:49    Pytanie
Witam chcialbym sie dowiedziec jak mozna przedluzac wypozyczenia!
mam mlodego dobrego zawodnika na wypozyczeniu i niedlugo do mnie wroci ale dalej jest za slaby na gre u mnie i tutaj jest moje pytanie jak go zostawic w obecnym klubie na nastepny sezon?? i w druga strone jak poprosic inny klub zeby zawodnik zostal u mie na nastepny sezon
pozdrawiam

dawid3009 Partyzant

0
17.11.2009 18:56    #1
chyba musisz nowe oferty wysyłać:(
Ale jeśli ten twój wypożyczony piłkarz jest głównym zawodnikiem tego klubu to może będą chcieli znowu go wypożyczyć
A w 2 strone to znowu trzeba jeszcze raz chyba oferte nową wysłać./...
nie grałem niestety na FM 2010 ale tak było wcześniej

dawid3009 Partyzant

0
17.11.2009 18:57    #2
znowu jestem nie cierpliwy mam nadzieje że pomogłem:D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.11.2009 o godz. 18:57

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
17.11.2009 19:01    #3
Możesz poczekać aż skończy mu się okres wypożyczenia i wróci do swojego macierzystego klubu i jeszcze tego samego dnia złożyć mu ofertę transferową a dokładnie zaprosić go na testy. Jeśli spędził w twoim klubie sezon i miał z tobą (i klubem) dobre relacje to powinien się zgodzić. Wystarczy wypożyczyć go na okres 1 tygodnia (lub dwóch) i gdy już się zgodzi i będzie u ciebie to w tym czasie negocjuj z jego macierzystym klubem transfer (najlepiej definitywny skoro piłkarz jest utalentowany i zapowiada się na gwiazdę)
Ewentualnie możesz spróbować pominąć "etap" testów i od razu próbować go ponownie wypożyczyć (gdy wróci do swego klubu) ale wtedy zwiększa się ryzyko że inne kluby też się nim zainteresują.

ciapciak Partyzant

0
18.11.2009 00:27    #4
Zdaje mi się, że jeśli klub będzie zainteresowany dalszym wypożyczeniem zawodnika sam złoży ofertę przedłużenia wypożyczenia, sam chyba nic nie zrobisz.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.11.2009 o godz. 00:28

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.