Zasady lig.

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2009, 21:09    Pytanie
Witam
Mam pytanie,a raczej prosbe ;)
Moglby mi ktos podac linka do pliku skad bede mogl w jednym miejscu zobaczyc zasady panujace w lidze, wiem ze cos takiego chyba bylo na cmrev ale nie pamietam jak sie owy plik nazywa. I jest juz taki spis, do FM 2010 , bo podobno w Anglii od 2010/2011 mozna zglosic tylko 25 pilkarzy, co mnie irytuje, tak samo bylo w hiszpanii lecz niewiem czy dalej tak jest. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

McMoney Młody aktywista

0
24.11.2009 21:44    #10
ehh no to juz niby zarobie na tych gwiazdkach ale prowadzac niesamowicie Spurs , majac dwie wygrane w derbach, remisy z MC i Liverpoolem, to grajac kilkoma zawodnikami do lat 21 to za wiele nie osiagne..wiec i tak zostaje mi 23 zgloszone miejsca..
a z hiszpania rzecz ma sie tak samo ;>

szfedo Przodownik pracy

0
25.11.2009 00:33    #11
A jeśli zgłosi się tylko 18 piłkarzy to nie trzeba 8 angoli. Co ratuje mi dupę bo mam tylko jednego Anglika - Kyle Naughtona :P

McMoney Młody aktywista

0
25.11.2009 09:53    #12
czyli ze anglikow nie musze zglaszac nawet po 21 roku zycia czy jak? bo nie za wiele rozumiem z twojego posta ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.