Zawodnik przytłoczony oczekiwaniami

Krystian168 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.11.2009, 12:27    Pytanie
Zaznaczam że szukałem podobnego tematu....

Mój problem polega na tym że Diomande ma od pewnego czasu w profilu że" czuje się przytłoczony oczekiwaniami wobec jego osoby"... zauważyłem że gdy to pojawiło się to zaczął słabiej grać... można jakoś temu zaradzić ?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.11.2009, 12:29

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
19.11.2009 12:41    #1
imho
1. jeśli asystent jest przez Ciebie wysyłany na konfy prasowe, to mógł coś chlapnąć
2. sam mogłeś coś chlapnać
3. podczas rozmów motywacyjnych przed meczem, zaznaczaj mu "nie oczekuję cudów" - powinno mu się poprawić.

od razu zaznaczam, że to moje przypuszczenia - sam na coś takiego jeszcze nie trafiłem
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.11.2009 12:44    #2
Odstaw go na jakiś czas od pierwszego składu.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
19.11.2009 12:59    #3
[quote=MagnificoManager]Odstaw go na jakiś czas od pierwszego składu.[/quote]

też można
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Krystian168 Partyzant

0
19.11.2009 13:00    #4
Problem sam się chyba rozwiązał ale dzięki za pomoc... :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.