Nowy problem na steamie

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.11.2009, 21:44    Pytanie
Witam. Dopiero co kupiłem grę i mam problem. Rozchodzi się o steam, jednak bardzo mi nie pomógł artykuł o steamie i opisze tutaj następujący problem. Żeby włączyć FMa najpierw trzeba pobrać aktualizacje na steamie, ale wyskakuje mi komunikat, że steam nie ma czasu zając się moją sprawą, bo serwery są zbyt obciążone. Może miał ktoś taki problem(wyślę screena do tego). Jak tak to proszę o odpowiedzi, pozdro.

del3 Młody aktywista

0
20.11.2009 22:03    #1
Poczekaj troche i spróboj ponownie, wtedy powinno sie udac .
Go, Go, Go The Gunners !

Kanius Partyzant

0
20.11.2009 22:04    #2
Spróbowałem teraz i ładuje, no ale zobaczymy, już na początek FM mi zamulił system, ale teraz już nie zacina, zobaczymy czy się zaktualizuje, a wy podobne mieliście aktualizacje przy 1 uruchomieniu FMa?

hunter97531 Partyzant

0
20.11.2009 23:51    #3
przy pierwszym uruchomieniu każdemu trochę muli, bo gra musi "wyczuć" sprzęt

szfedo Przodownik pracy

0
20.11.2009 23:59    #4
Mi aktualizował się godzinę oO zostawiłem jana i poszło. Chyba każdy tak ma. Jakieś mega aktualki muszą się łądować może :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.