Błąd z 3 Ligą Polską

dawid190 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.11.2009, 14:17    Pytanie
Witajcie,

Pobrałem jakiś plik,któryy dodawał 2 oraz 3 ligę polską.Zacząłem grę Hutnikiem Kraków,pierwszy sezon wszystko gra,awansowałem do 2 ligi wschodniej.Gdy został ustalony terminarz polskich rozgrywek,zauważyłem ,że zespoły w 3 lidze nie należą do tych grup,do których powinny. Czyli np. Unia Tarnów była w lidze 3 dolnośląsko-lubuskiej a np. Narew Ostrołęka w podkarpacko lubelskiej ..jak to naprawić ?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.11.2009 14:22    #1
Tak to czasami bywa z takimi grami. Moze update jest niedopracowany /nie wiem jak to funkcjonuje tymbardziej ze nizsze polskie ligi sa troche pogmatwane ze wzgledu na ich rejonizacje/. Naprawic mozna pewnie poprzez edytor ale skoro raz Ci sie tak zdarzylo to pewnie zdarzac sie bedzie czesciej. Poczekaj moze na dopracowana wersje. Wtedy bez problemu pograsz.

dawid190 Młody aktywista

0
21.11.2009 14:29    #2
aha,dzięki. Kiedy ma wyjść jakaś bardziej dopracowana wersja ?

krooger1988 Młody aktywista

0
21.11.2009 14:30    #3
A mnie się wydaje ze jest to ten sam przypadek co drugiej ligi Polskiej, mianowicie gra przerzuca zespoły z jednych grup do drugich żeby wyrównać ilość drużyn w nich występujących.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.11.2009 14:33    #4
Tworzy sie ogolnoscenowy projekt gdzie bedzie mozna zagrac od "C" klasy ale nie ma konkretnej daty wydania. Do tego czasu napewno pojawia sie inne pliki gdzie bedzie mozna pograc w nizsze ligi polskie...i to pewnie juz niedlugo.

E1 @krooger1988-Zalezy jaki update ma dawid190. Moze byc tak jak piszesz a moze byc to na zasadzie losowego przydzielania zespolow bo i z takim problemem spotkalem sie na forum.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.11.2009 o godz. 14:35

dawid190 Młody aktywista

0
21.11.2009 14:33    #5
no to jest możliwe,bo na starcie tylko grupa krakowsko świętokrzyska ma 18 zespołów,reszta ma po 16. Więc da sie to jakoś poprawić ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.