tabele lig ;/

leito1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2009, 00:10    Pytanie
największy minus (jak dla mnie) to tabele lig ... nie wiem czy też tak macie że te b.słabe kluby są w czołówce a kandydaci na mistrza gdzieś tam całkiem z tyłu w strefie spadkowej? a może będzie jakiś patch który to naprawi bo to naprawdę zniechęca ;/

Snpr9 Partyzant

0
27.11.2009 17:10    #10
[quote=kleyo7]Ta jasne, a u mnie o boisku biegają białe niedźwiedzie, a na trybunach siedzą pingwiny.[/quote]
Nawijaj, nawijaj

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.11.2009 21:05    #11
[quote=Snpr9]Ja tabeli w ogóle nie mam i nie narzekam ;P[/quote]

Wrzuć foto oryginałka z podpisem dla cmrev.com to Ci uwierzymy. HAHAHAH pusta tabela przy oryginale.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.11.2009 22:00    #12
Mi w wersji 07 po 1.sezonie brakowalo terminarza. Jak sie pozniej okazalo tyle rzeczy mialem na kompie ze mnie dalej pamiec nie puszczala i trzeba bylo zrobic porzadki:-] z tego co wiem to znajomi ktorzy maja oryginaly nie maja problemow z tabelami-ja rowniez. Co do samego tematu to juz po 2 sezonach kluby pokroju Lechii sa w czolowce ekstraklasy a Lech i Legia raz walcza o srodek tabeli, innym razem o puchary. Nie bylo by problemu gdyby nie fakt ze potencjal kadrowy maja o wiele wiekszy od innych zespolow...widac nazwiska to nie wszystko:-]

Ryba Partyzant

0
27.11.2009 23:05    #13
U mnie jest też wszystko OK, czasami jakiś Śląsk Wrocław uplasował się na drugiej pozycji albo... no to może ciekawsze, Tenerife tak zacikle biło się z hiszpańskimi osiłkami że aż zagrało w LM :)

A i właśnie! Leito199 - spójrz sobie na ligę angielską, gdzie jest Liverpool? Dalej, hiszpańska, Atl. Madryt i Villareal klepią biedę aż przykro patrzeć.

Pozdrawiam!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution