Afrykańczycy

bartoszjanusz92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2009, 20:55    Pytanie
Cześć. Mam taki problem, jaką ligą bym nie grał jaką bazę danych bym nie wybrał to zawsze mam praktycznie wszystkich piłkarzy z takich krajów jak Egipt, Libia, Maroko. Denerwuję mnie to bo to są słabi piłkarze i zwalnia mi to rozgrywkę. Od razu mówię, że nie mam ich zaznaczonych jako dodatkowe państwa. Aha i w takich krajach jak Libia tworzą się newgeni, bardzo przepakowani, w dobrych klubach nie wiem co to jest, prosił bym was o pomoc.

Wilimowski Partyzant

0
25.11.2009 21:29    #10
[quote2=Abdullah]
Wracając do tematu- macie jakiś pomysł, co z tym zrobić? Czy da się temu jakoś zaradzić w edytorem?
[/quote2]

moja skromna propozycja jest taka:

kiedy zaczynacie grę wybierając rozmiar bazy danych kliknijcie na opcję "niestandardowa",i tam mozna pokombinować,mni9e akurat ta kwestia tych afrykanów nie przeszkadza,moze jej nie zauważam bo jak pisałem mam właczone wiele lig,ale dla tych którym to przeszkadza proponuje na przykład:

1.wszyscy piłkarze z największych klubów Europy,mamy wtedy przynajmniej pełne kadry czołówki europejskiej włącznie z takimi "drim timami :)" jak ekipy z Rumuni,Grecji,Belgii czy Austrii...

2.grasz Ligę Polska?Szukasz wzmocnień głównie na bałkanach lub wschodzie europy?...Czemu nie?Ustaw sobie "dostępni piłkarze największych klubów z..."-Serbia,Chorwacja,Ukraina,Białoruś czy kogokolwiek jeszcze...

to chyba jedyny sposób w jaki obecnie mozecie pogodzic ta liczna grupe niektórych krajów afrykańskich z brakami w europie,to moja rada ;)

carlosss89 Partyzant

0
26.11.2009 07:46    #11
Ja tam mam prawie wszystkie ligi wlaczone poniewaz w tej serii postanowilem sie zaglebic w talenty i kreaowac ich na gwiazdy ;) a co do tematu to ciekawych grajkow mozna znalesc w afrycce i to doslownie za grosze :)

0
04.12.2009 20:40    #12
Otóż cały czas borykam się z tym problem i się powoli wkur(denerwuje), Mam ten problem tylko grając polską ligą, jak spróbowałem hiszpańską to żadna reprezentacja Libii nie była do wzięcia... Nie chcę tylu afrykańskich grajków, niektórzy maja ca 15 i pa 15, to jest żałosne... Bardzo bym prosił (czyt. błagam) aby powiedział mi jak to usunąć (czyt. wyjeba..ć). Z góry dzięki.

ps.jestem zdesperowany ;(

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
04.12.2009 21:16    #13
Usuń wszystkich Afrykańczyków z bazy danych.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

0
04.12.2009 21:26    #14
Jak?? Ale ja nie chcę usuwać wszstki chcę tylko tych najlepszych a nie wszystkich....

0
04.12.2009 21:49    #15
ten błąd jest tylko jak chce grac polska liga prosze poimozcie mi

LOLECZeX Młody aktywista

0
05.12.2009 22:56    #16
BTW. To jest problem, w tej wersji widać postawiono na Afrykę, tam są tacy piłkarze, że się w głowie nie mieści, wystarczy poszukać i już, natomiast z rozgrywką gorzej, natomiast skoro muli Ci się nawet na małej bazie danych to masz za słabego kompa i wywalenie kilku graczy z Afryki(naprawdę dużo nie ma...) nie poprawi twojej sytuacji.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.