Łączenie linie obrony z pomoca

surimilion Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2009, 14:04    Pytanie
Witam! Mam pewien problem a raczej noe rozumiem.Przeczytalem gdzies ze nie moze byc luki miedzy linia defensywy a linia pomocy i tzreba ja polaczyc.PYtam sie w jakis sposob>Czy jezeli moi pomocnicy maja nastweinei ofensywen identyczne dac obroncom?
Sex, przemoc i David Hasselhoff

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
26.11.2009 14:43    #1
Poczytaj sobie: Teorie i Ramy Taktyczne
Dokładne przestudiowanie ich na pewno Ci pomoże nie tylko w tej kwestii :)
Co prawda to "Teorie" do FM2009 ale teorie i ramy taktyczne pod FM2010 podobno już wkrótce mają zostać przetłumaczone na język polski...

surimilion Partyzant

0
26.11.2009 14:47    #2
GDyz przeczytalem i dalej mam z tym problem.Gdy ktos Mógł takimi porstymi slowami to napisac bede wdzieczny,boz tego co ja tam wyctzyalem to np linia pomocy jezeli ma ustawione max nastwienie ofensywne to obrona nie moze miec max defensywy?
Sex, przemoc i David Hasselhoff

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.11.2009 15:46    #3
Chodzi o różnicę w nastawieniu Twoich obrońców i pomocników. Możesz zlikwidować tą lukę ustawiając bardziej wysuniętą linię obrony lub zwiększając nastawienie Twoich obrońców. Można też oczywiście zmniejszyć nastawienie pomocników, ale to stwarza ryzyko powstania luki między pomocnikami i napastnikami.

szfedo Przodownik pracy

0
26.11.2009 23:07    #4
Jak masz w miarę zgraną obronę i szybką to możesz wysunąć i grać na ofsajdy, jeśli jednak to póki co zlepek nowych piłkarzy to cofnij ją a pomocnikowi skierowanemu na defensywę zwiększ defensywne nastawienie, uważaj żeby napastnicy nie byli zbytnio wysunięci. Poszukaj na blogu Piotra Sebastiana tam masz wszystko idealnie wytłumaczone

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.