Mijanie bramkarzy i loby, a rzeczywistość.

Ryba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.12.2009, 18:44    Pytanie
Czy ktoś zwrócił uwagę, że napastnicy posiadający ww. ulubione zagrania wcale ich nie robią? Widział ktoś może bramkę zdobytą lobem w tej wersji FM ?

McMoney Młody aktywista

0
02.12.2009 18:57    #1
jasne ;)
np. Peter Crouch u mnie w Tottenhamie w meczu z Chelsea ;)
nie wiem czy ma tą umiejętność ale strzelił ;)
a to jest jeden z wielu przykładów ;]
Glory, Glory MAN UNITED !!

paziu Młody aktywista

0
02.12.2009 19:00    #2
to że zawodnik lubi lobować bramkarzy nie znaczy że umie to robić,
odpowiadając na Twoje pytanie: tak widziałem nawet dzisiaj, mimo że ów zawodnik nie miał w ulubionych "lobuje bramkarzy" ;)

Snpr9 Partyzant

0
02.12.2009 21:36    #3
[quote=McMoney]jasne ;)
a to jest jeden z wielu przykładów ;][/quote]
Kolejna choroba FMa- człowiek przewracający się o własne nogi lobuje...

szfedo Przodownik pracy

0
02.12.2009 22:07    #4
[quote2=Snpr9][quote=McMoney]jasne ;)
Kolejna choroba FMa- człowiek przewracający się o własne nogi lobuje...[/quote2]

Jeśli powiem, że sprzedałem go ostatnio do Sunderlandu za 16 mln to dopiero się zdziwisz :P ogólnie mimo wysokiego wyk akcji i gry głową nie zachwycił u mnie :P o niebo lepiej Roman, któremu za to na żywo się w Tottcie nie układa :D

A co do lobów, to u mnie Dzagoev, Afellay (chociaż on już nie bardzo bo sprzedany), Morimoto mają lobować a przelobował w ciągu 3 sezonów tylko Jermaine Defoe, który notabene w ulubionych zagraniach loba nie ma ;D

Snpr9 Partyzant

0
02.12.2009 22:12    #5
Tjaaa, a wg Fma Dzagoew jest OPŚ a nie N :/ Sry za ot
A w jakiej walucie? Zł?
Najgorsze jest jak Ofensywni pomocnicy nie chcą uczyć się prostopadłych, to jest największy żal (no i napastnicy, którzy nie chcą mijać bramkarza).

Ryba Partyzant

0
02.12.2009 22:25    #6
Eh... w kwestii ulubionych zagrań liczyłem na coś więcej w tej wersji FM-a. Wiadomo, każdy zawodnik ma swój styl i takowy chciałbym wykorzystywać w swoim klubie.
Tak jak Messi, prowadząc Barce poprosiłem go by schodził z piłką do środka. Panowie - efekty miałem niebywale, walił takie bramki, że aż miło!! ;)

McMoney Młody aktywista

0
02.12.2009 22:31    #7

[quote3=szfedo][quote2=Snpr9][quote=McMoney]jasne ;)
Kolejna choroba FMa- człowiek przewracający się o własne nogi lobuje...[/quote2]

Jeśli powiem, że sprzedałem go ostatnio do Sunderlandu za 16 mln to dopiero się zdziwisz :P ogólnie mimo wysokiego wyk akcji i gry głową nie zachwycił u mnie :P o niebo lepiej Roman, któremu za to na żywo się w Tottcie nie układa :D[/quote3]

a u mnie wręcz przeciwnie, pan przewracający się o własne nogi walił bramy jak szalony ;D
Glory, Glory MAN UNITED !!

szfedo Przodownik pracy

0
02.12.2009 23:57    #8
[quote=Snpr9]Tjaaa, a wg Fma Dzagoew jest OPŚ a nie N :/ Sry za ot
A w jakiej walucie? Zł?
Najgorsze jest jak Ofensywni pomocnicy nie chcą uczyć się prostopadłych, to jest największy żal (no i napastnicy, którzy nie chcą mijać bramkarza).[/quote]

Dokładnie. A przecież w CSKA gra często jaka napadzior. W euro oczywiście :P

afro_13 Partyzant

0
24.12.2009 12:20    #9
Skoro już mowa o napastnikach i ulubionych zagraniach. Mam pytanie czysto pogladowe. Zakładając, że nasz napastnik ma w profilu wszystkie umiejętności na poziomie 20 to jakie ulubione zagrania stworzą z niego maszynę do zdobywania bramek?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.