Brak motywacji zawodnika

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2009, 21:29    Pytanie
Mój asystent w przedmeczowej opinii wystawił moim dwóm graczom opinię, że " nie mają motywacji, by grać w drużynie, której jesteś managerem", a dwóm innym, " Nie mają motywacji by grać w drużynie w której jesteś managerem i jest to spowodowane naturą zawodnika" Z czego to wynika i jak się tego "pozbyć"???

chomik_90 Partyzant

0
07.12.2009 21:38    #1
Najlepszą motywacją są premie np. za zdobyte bramki :D

Użytkownik uznał post za pomocny

techniczny Młody aktywista

0
08.12.2009 12:34    #2
może najpierw spróbuj im dać premie czy podwyższyć kontrakt. pochwal kilka razy. jak to nic nie da to trzeba chwasta sprzedać lub wypożyczyć. piłkarz któremu się grac nie chce niczego dobrego do drużyny nie wnosi. tak samo taki który na siłę chce odejść. lepiej puścić takiego za pół ceny niż patrzeć jak rozwala atmosferę w drużynie.

pawelbarca1993 Partyzant

0
08.12.2009 13:50    #3
dokladnie. gram Wisla i przez dluzszy okres atmosfera byla, ze tak powiem, kiepska. kopacze narzekali ze za surowo ich oceniam- przy ocenach 4-5 za mecz, ze brak harmonii w klubie. zaczalem od dania im sporych premii i na chwile byl spokoj. potem znowu te same klopoty, wiec z co niektorymi podpisalem nowe kontrakty, ale i to nie pomoglo. pozniej gargula zaczal na mnie najezdzac w prasie, wiec od razu zsylka do rezerw i sprzedaz do koln. co sie okazalo ten sposob byl najlepszy. nagle morale skoczylo w gore, gra sie poprawila i coa za tym idzie atmosfera tez. najlepszy sposob to sprzedac najwiekszych buntownikow, bo oni moga tym zarazic reszte zespolu

"Seny, pit i collons!"

szfedo Przodownik pracy

0
08.12.2009 17:08    #4
[quote=pedro_1987]Mój asystent w przedmeczowej opinii wystawił moim dwóm graczom opinię, że " nie mają motywacji, by grać w drużynie, której jesteś managerem", a dwóm innym, " Nie mają motywacji by grać w drużynie w której jesteś managerem i jest to spowodowane naturą zawodnika" Z czego to wynika i jak się tego "pozbyć"???[/quote]

jeśli masz niską reputację - np. regionalną to gwiazdy pokroju Kaki, Zhirkova a nawet Heurelho Gomesa nie będą mieli motywacji do gry w klubie prowadzonym przez "człowieka znikąd" także pierwsze sezony ja zawsze, ale to zawsze mam brak motywacji itd. Oczywiście jeśli prowadzę mocne kluby. Znika to jeśli masz wyniki i podwyższoną reput

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
08.12.2009 18:01    #5
Hmm myślę, że Szfedo ma racje i chodzi tutaj o moja reputację, ale wygrałem kilka meczy i już się u dwóch poprawiło, znaczy zniknęło, więc myślę, że to o to właśnie chodziło...

Ryba Partyzant

0
08.12.2009 18:38    #6
Dobra Panowie! A jeśli kilku zawodników niema motywacji by grać w drużynie, której kapitanem jest XYZ... co wtedy? Czy to też zależy od reputacji?

pawelbarca1993 Partyzant

0
08.12.2009 18:51    #7
wtedy nie. moze chodzi o to ze dani zawodnicy nie traktuja go jak kapitana albo uwazaja, ze dana osoba sie na to stanowisko nie nadaje. wtedy powiem szczerze nie wiem co zrobic, ale tez chetnie sie dowiem, bo mialem taka sytuacje :)
"Seny, pit i collons!"

LOLECZeX Młody aktywista

0
08.12.2009 19:06    #8
Proste, zmienić kapitana, geniusz ze mnie normalnie :)

patryk11 Przodownik pracy

0
08.12.2009 19:06    #9
Zmienić kapitana. Patrzeć przy tym na znaczenie, aby było jak największe.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution