Trzecie koszulki.

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2009, 21:31    Pytanie
FM 2008.
Jak się pozbyć trzecich, komputerowo wygenerowanych, jednokolorowych prymitywnych koszulek, które pojawiają się w niektórych klubach???
Mimo tego że mam trzecie wersje koszulek w kitspackach tych poszczególnych drużyn to nie pojawiają się w grze, są tylko pierwsze dwie a trzecie pozostają takie prymitywne jak wcześniej pisałem.
Jak się tego pozbyć lub sprawić by działały te trzecie koszulki z kitspacków.?

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.12.2009 22:31    #1
Trzecie koszulki są w takich wypadkach jak mecz Polska : Chorwacja, kiedy jedna z reprezentacji musi zastosować 3 koszulkę. Nie usuniesz jej inaczej niż przez edytora.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.12.2009 15:32    #2
W takim razie może zapytam inaczej...
Dlaczego w niektórych klubach trzecia wersja koszulek nie chce się zmienić, wczytać taka jaką mam w kitspackach tylko pozostaje taka prymitywna.?
Wszystkie domowe i wyjazdowe kitsy ok, ale z trzecimi to mam właśnie ten problem że w niektórych klubach się nie chcą zmienić i zostają takie komputerowe, brzydkie.:/
Mimo że mam je w kitspackach.
Nie wiem i nie rozumiem dlaczego tak się dzieje.

robinsonik Partyzant

0
20.12.2009 18:50    #3
Z tego co wiem i co zawsze u mnie zdawało egzamin,to w edytorze musisz dodać danemu klubowi ową trzecią koszulkę(ponieważ może jej nie mieć),a gra wtedy nie ma na jakiej podstawie odczytać Twojego kitsa,którego chcesz mieć w grze.Po tym wszystkim musisz przeładować skórkę itd,ale to zapewne wiesz?!I co ważne,żeby mieć ten trzeci strój grę niestety musisz zacząć od nowa!Mam nadzieję,że pomogłem?Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution