Wypłata osłonowa?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.12.2009, 21:18    Pytanie
Właśnie gram drugi sezon 2010, po otrzymaniu od zarządu oczekiwań nadeszła wiadomość że na konto mojej ekipy wpłynęło blisko 500 tysięcy euro w ramach opłaty osłonowej:"Jako że West Brom wywalczył niedawno awans, wypłaty osłonowe rozdzielone zostały między zespoły z rozgrywek Coca-Cola Championship - Cola-Cola League 2 Leeds Otrzymało na tej zasadzie w sumie 459 tysięcy €. " NEWS
Zatem pytanie - skąd ta kasa, za co i dlaczego? Czym jest wypłata osłonowa? Itd.
BTW. Nie gram West Brom.

//Edytowano 6 razy, ostatni raz 22.12.2009, 21:34

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.12.2009 16:35    #10
Poza tym, gdzie WBA, a gdzie Leeds?
WBA - beniaminek Premiership w sezonie 2010/2011
Leeds - beniaminek Coca-Cola Championship
Poza tym, moją filią był FC Liverpool, a od jakiegoś marca jest Arsenal Londyn, do wyboru miałem także Aston Ville i Tottenham. Kolejna kwestia - patronaci płacili mi po jakieś 130 tysięcy euro, więc daleko tu do 500 tysięcy euro. btw. WBA to mimo wszystko zespół zbyt słaby na patrona, z tego co wiem, na starcie gry sam go może szukać.
Co do moich rzekomych kontaktów z WBA - gdyby byli moją filią, patronem albo nasza maskotką tematu by nie było. Moje pytanie wynikało z faktu, że WBA nie był jedynym zespołem który awansował do Premiership, a to jednak oni bulili tą kasę (WBA było co prawda 1. w lidze). Na koniec - gdyby jednak WBA było moją filią lub patronem, wówczas wszystko byłoby ok, poza jednym, "kluby z 2. i 3. klasy rozgrywkowej otrzymały te zapomogi. btw. Mój zespół po awansie nie miał najmniejszych problemów finansowych, o czym może świadczyć budżet transferowy i dokonane transfery, screeny w moich komentarzach.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution