Gra sie rzeczywiscie bardzo fajnie,szczegolnie posiadajac dobrego asystenta,zebysmy nie musieli odpowiadac na te same pytania dziesiatki razy i potrafil dobrze ocenic druzyne,bo moje JPA i JPP mijaja sie z prezentowanym w grze zalozeniem.Atrybuty techniczne nie maja praktycznie znaczenia (tylko przy napastnikach mozna cos wydedukowac).Wzrost tez nie za bardzo,co bylo zmora (?) poprzednich fm'ow.Moge polecic kilku pilkarzy na zyczenie.Swoja przygode zaczalem oczywiscie .... w 3 klasie rozgrywkowej Norwegii (Fana Grupa 3).
Gra posiada mnostwo bledow merytorycznych z 2 patchem (10.1.1 v813) zwiazanych z transferami,wynikami spotkan(reakcja kibicow), kursami bukmaherskich (chcialbym czasami postawic na siebie,kursy tworzone praktycznie wedlug reputacji klubow),bledami w relacjach z zarzadem itd. Wiekszosc z was pewnie sie z tym spotkala.Mi przeszkadzaja glownie te zmniejszajace morale lub zaufanie zarzadu/kibicow.Ponizej przedstawiam przyklad i czekam na wasze opinie odnosnie podobnych bugow.
Gra posiada mnostwo bledow merytorycznych z 2 patchem (10.1.1 v813) zwiazanych z transferami,wynikami spotkan(reakcja kibicow), kursami bukmaherskich (chcialbym czasami postawic na siebie,kursy tworzone praktycznie wedlug reputacji klubow),bledami w relacjach z zarzadem itd. Wiekszosc z was pewnie sie z tym spotkala.Mi przeszkadzaja glownie te zmniejszajace morale lub zaufanie zarzadu/kibicow.Ponizej przedstawiam przyklad i czekam na wasze opinie odnosnie podobnych bugow.
Najnowsze posty