Status wychowanka

baran27 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.12.2009, 10:38    Pytanie
Witam. Gram Wisłą Kraków. Wykupiłem (ukradłemxD) duzo młodych talentów (Muniesa,Lukaku,Muniain,Dodo,Tinga,Kakuta,Villalva i jeszce kilku) wszyscy 17-18 lat.Chce ich wypożyczyc, a wsztkie chetne na nich kluby to giganty typu milan ,arsenal,juve,real itp.Wiadomo ze tam sie lepiej rozwiną nawet nie grając niz na moim pastwisku.I tu sie rodzi pytanie. Czy po 3 latach spedzonych na wyporzyczeniach gdy osiagna 21 lat bedą miali status wychowanka? Bo bardzo mi na tym zalezy ale nie chce tez ich trzymac w u21 prawdopodobnie beda sie kiepsko u mnie rozwijac nie grając.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2009, 10:39

Mar1992 Przodownik pracy

0
25.12.2009 10:47    #1
Tak (mi się wydaje).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2009 o godz. 10:49

Abdulinho17 Młody aktywista

0
25.12.2009 10:49    #2
czy status wychowanka beda mieli to nie wiem ale skoro to sa talenty dosc duże to nie lepiej wprowadzac ich powoli do pierwszego zespołu ? ;)
Visca el Barça !

baran27 Partyzant

0
25.12.2009 11:07    #3
No nie za bardzo mam jak ich wprowadzac. Na ataku mam Neymar (kupiony za 16 mln euro) i Lewandowskiego (5 mln euro) a na rezerwie Viduka (stary ale jary xD), Stokkelien i Skavysh. Na chwile obecna sa lepsi od Lukaku, Muniain czy Villalva. To samo na srodku obrony Muniesa nie ma szans w tej chwili z Otamendi, Kryvtsov czy Mathias Jorgensen a po sezonie przychodzi jeszcze Leo z Gremio.Dodo szybko nie wygryzie Diego Renana na lewej obronie:) a Tinga na DMC tak samo Franco Zuculiniego, Sandro czy Anthony Annana (tak mam 3 DMC a tylko 1 miejsce w składzie ale gram taktyka gdzie defensywny pomocnik jest najwazniejszy w druzynie odbiera, rozgrywa, strzela i dostaje duzo zoltych kartek, do tego dochodza kontuzje i forma).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2009 o godz. 11:11

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.