Kilka problemów, z napastnikami

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.01.2010, 21:38    Pytanie
Oto tych kilka problemów, o których wspomniałem w tytule:
1. Moi napastnicy nagminnie marnują sytuację sam na sam z bramkarzami drużyn przeciwnych. Da się coś z tym zrobić?
2. Moim napastnicy wygrywają 50% pojedynków główkowych, jeśli już im się uda ta sztuka, to zamiast szukać kolegi z ataku, to podaje głową bezsensownie piłkę, wprost do bramkarza.
3. Gdy napastnik jest w jednej lini z obrońcą i przyjmuje podanie, to albo przy przyjęciu wypuszcza sobie piłkę tak, że przejmuje ją bramkarz lub obrońca, albo po przejęciu futbolówki biegnie tak wolno, że obrońca dogania go i mu ją odbiera.
4. Po ustawieniu rul dla napastników ( środkowy napastnik, klasyczna 10 itd.) mogą zagrać wyśmienity mecz, żeby drugi przy takich samych rolach zepsuć dokumentalnie.

kanonier14 Partyzant

0
11.01.2010 20:05    #20
Osobiście wolę sam znaleźć odpowiednią taktykę, dla moich zawodników. Wtedy ta gra ma faktyczny sens, rozumiem, że irytacja po beznadziejnych wynikach + presja stracenia posady jest duża, ale w tej grze chodzi, aby samemu pokombinować. Ostatnio lepiej mi idzie i bardzo się cieszę z tego powodu, a już zupełnie bezproblemowo w LM, ku mojemu zdumieniu. z Kopenhagą 2:0 i 3:1, z Bordeux 2:0 i 4:1, z CSKA Moskwa 3:1 i 1:1. Obecnie mam 2, 3 taktyki, zdatnych do użytku i sprawdzam która jest lepsza przy jakich zawodnikach i w jakich meczach.

hidalgo4 Młody aktywista

0
11.01.2010 21:37    #21
ja inaczej podchodze do tematu taktyka pod przeciwnika, stad az tyle ale wazne ze dziala.... POLECENIA TAKTYCZNE i motywowanie ma kluczowe znaczednie... jak nie graja to trzeba zjechac nawet jak placza ze zbyt surowo ale poznej jest ok... PRZETESTOWALEM tuzin taktyk i wiem co dziala, WIEM tez ze dziala bo sa stosowane w mlodziezowej druzynie nie tylko seniorach

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.