Dziwna sytuacja

MetaL2 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.01.2010, 01:20    Pytanie
Inaczej chyba takiej sytuacji nazwać nie można:D. Prowadzę ja sobie sc Heerneveen z nie małymi sukcesami zresztą.(sukcesy zawdzięczam głównie dużym środkom przekazanym przez nowego właściciela który pojawił się w drugim sezonie ale cii!;)) Zdążyłem wygrać LM (fartownie ale się udało), LE i 3 razy ligę. Ale nie o tym założyłem temat.
Mam końcówkę sezonu 2015/2016. Bardzo często udostępniam podstawowych piłkarzy zespołowi rezerw. Nawet się nie spostrzegłem kiedy druga drużyna doszła do ćwierćfinału Pucharu Holandii. Wtedy objąłem nad nią kontrolę. Oba zespoły gładko przeprowadziłem do półfinału. Pierwszy zespół trafił na Ajax, a drugi na FC Twente. Niestety uległem 2:1 Ajaxowi, za to wygrałem w karnych z Twente. I teraz pytanie. Czy jeśli wygram finał z Ajaxem to rezerwy będą grały w Lidze Europejskiej? :D Pierwsza drużyna ma już zapewniony udział w LM.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.01.2010, 01:23

szfedo Przodownik pracy

0
11.01.2010 01:42    #1
Teoretycznie, drużyna jaka wygra finał ma zagwarantowany występ w Europejskich Pucharach, natomiast nie spotkałem się nigdy z taką sytuacją, aby drużyna rezerw zaszła wyżej aniżeli pierwsza :P aczkolwiek zagraj finał (dowal rezerwy tymi z podstawy! :D ) i jeśli wygrasz to się dowiemy. Ja szczerze jestem ciekaw, co się wydarzy :P

MetaL2 Partyzant

0
11.01.2010 01:49    #2
Wygrałem :D !! 1:0, bramkę strzelił Sandro. Jutro napiszę jak to się dalej potoczy, bo teraz mam ME i mam nadzieję zajść jak najdalej z moją Holandią:D.

hidalgo4 Młody aktywista

0
11.01.2010 04:39    #3
moim skromnym zdaniem nie zagrasz 2 zespolami" bo jesli pamietacie niejaki Abramowicz mial udzialy w CSKA i Chelsea i juz byl problem z gra w europie a co dopiero ten sam klub.... bedzie gral finalista pucharu....

ciapciak Partyzant

0
11.01.2010 09:05    #4
@UP ale pamiętaj, że to tylko gra i nie wszystkie sytuacje muszą być w niej przewidziane, z niecierpliwością czekam na opis zdarzeń :)).

techniczny Młody aktywista

0
11.01.2010 09:16    #5
najważniejsza kwestia w tym momencie - czy zdobyłeś mistrzostwo kraju (bądź miejsce premiowane awancem do LM) z pierwszą drużyną? jeśli tak, to zagrasz normalnie w lidze mistrzów, natochmiast w lidze europejskiej zagra finalista pucharu holandii czyli ajax. jeśli natomiast nie wygrałeś ligi (ani nie masz miejsca premiowanego awansem do LM), to zagrasz w lidze europejskiej jako zwycięzca pucharu holandii. europejskie puchary nie rozróżniają drużyn na pierwszą i rezerwy. zwycięstwo rezerw w pucharze traktowane jest jak zwycięstwo klubu ogólnie. a bynajmniej tak mi się wydaje drogą dedukcji.
natomiast ciekawsza mogłaby być jeszcze inna sytuacja - w finale pucharu grają dwie twoje drużyny - pierwsza i rezerwy. wtedy drużynę do ligi europejskiej trzeba by wybrać poprzez baraż między zespołami które odpadły w półfinale pucharu holandii.
swoją drogą gratulacje za nietypowy wyczyn ;)

MetaL2 Partyzant

0
11.01.2010 15:01    #6
No niestety, nie udało się wprowadzić dwóch drużyn do europejskich pucharów:D. Za to rozgromiłem rezerwy w Superpucharze Holandii 8:0. W przyszłym sezonie postaram się doprowadzić do finału oba zespoły. Zobaczymy co stanie się wtedy:D.

PS. Wygrałem ME ;).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.