Słaba gra u siebie

DanielloMUFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.01.2010, 17:55    Pytanie
Witam. Nie znalazłem takiego tematu, więc zakładam nowy.

Gram zespołem Notts County już szósty sezon i od początku mojej kariery borykam się z jednym drażniącym mnie problemem. Moi zawodnicy słabo, a czasami tragicznie grają przed własną publicznością. Gram taktyką 'Complete Dominance 10.2' od tego sezonu (10 meczy + puchar + sparingi). Wcześniej grałem swoją i gra w domu wyglądała tak samo. Dodam że podczas rozmów motywacyjnych korzystam ze wskazówek Bobiego, które znajdują się na tej stronie: http://www.cmrev(...)jne.html
Wspomne jeszcze że zespół ma charakter profesjonalny. Wrzucam kilka przydatnych screenów:
Tabela Barclays Premier League:
http://img46(...)guel.png
Wyniki spotkań:
http://img99(...)club.png
Tabela według formy u siebie:
http://img43(...)gue2.png
Tabela według formy na wyjeździe: (!)
http://img69(...)gue3.png
Skład:
http://img50(...)club.png

Czy to że prowadzę reprezentacje (Turcja) ma jakiś wpływ na wyniki klubu?

patryk_augustow Młody aktywista

0
11.01.2010 18:16    #1
Prowadzenie kadry (przynajmniej u mnie) nie wpływało na wyniki. Może za bardzo ich stresujesz?

Użytkownik uznał post za pomocny

"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

McMoney Młody aktywista

0
11.01.2010 18:44    #2
ale jeśli miałby stresować to czym? Wkońcu mówi że czytał wiele o rozmowach motywacyjnych itd. Może spróbuj zwołać zebranie zarządu lub porozmawiać z piłkarzami choć to drugie, to raczej wątpie, wkońcu ogólnie w tabeli zajmujesz przyzwoite miejscie...

Glory, Glory MAN UNITED !!

DanielloMUFC Partyzant

0
11.01.2010 18:47    #3
Miejsce w tabeli nie jest złe, ale jakby zespół u siebie grał tak jak na wyjeździe to był bym o wiele wyżej. Zebrania z zarządem zwołuje za każdym razem, jak dostaje o tym wiadomość, więc chyba co tydzień

McMoney Młody aktywista

0
11.01.2010 19:16    #4
a próbowałeś już przed ich meczami stosować RÓŻNE rozmowy motywacyjne? Albo zorganizować sparingi w przerwie zimowej na swoim stadionie ze słabszymi drużynami i Twoja nabierze pewności siebie grając na swoim terenie?

DanielloMUFC Partyzant

0
11.01.2010 19:22    #5
[quote=McMoney]a próbowałeś już przed ich meczami stosować RÓŻNE rozmowy motywacyjne? Albo zorganizować sparingi w przerwie zimowej na swoim stadionie ze słabszymi drużynami i Twoja nabierze pewności siebie grając na swoim terenie?[/quote]

Liga angielska nie ma przerwy zimowej ;)
Oczywiście, że kombinowałem z rozmowami, bez większego skutku.
W podpowiedziach współpracowników otrzymałem przed chwilą rade, że najwiecej bramek trace w minutach 75-90 i radzi mi wprowadzić świeżych zawodników. Tylko że ja bym musiał wtedy zminić połowe składu, gdyz wtedy już kondycja zawodników jest na poziomie 70%. To mi się wydaje że nawet się sprawdza, gdyż większośc bramek trace w końcówkach spotkania i jeśli nie prowadze 2-3 bramkami to mam pozamiatane. Może poradzicie mi jeszcze przy ilu procentach kondycji najlepiej zmieniać zawodników.

RIDS Partyzant

0
11.01.2010 21:20    #6
A może źle ich przygotowałeś do sezonu i na twoim stadionie jest fatalna murawa? :)
Skoro najwięcej bramek tracisz w 75-90 minucie, to próbuj wprowadzać w połowie meczu bądź 60-70 minucie, może coś poskutkuje, bo się już oswoją z murawą. :)

Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

McMoney Młody aktywista

0
11.01.2010 21:39    #7
to jak prowadzisz skromnie to może w 70-75 minucie, przez szybkie rozmowy (ta tabelka rozsuwana w kącie ekranu) daj na Obrona i ustaw im polecenia żeby bronili, czy coś takiego defensywnego, może pomoże? ;)

hidalgo4 Młody aktywista

0
11.01.2010 21:40    #8
byl juz artykulik ze nie ma czegos takiego jak przygotowanie do sezonu ble ble.... jak dla mnie sprowadz sobie AM z motywowaniem plus 17 do tego wiedza tktyczna jak najwyzsza i determinacja i daj mu kilka razy poprowadzic rozmowy motywacyjne zobaczysz odmiane

DanielloMUFC Partyzant

0
11.01.2010 21:50    #9
Stan murawy: Dobra.
W końcówce meczu jak prowadze to zawsze daje na nastawienie defensywne.
hidalgo4 po zakończeniu sezony na pewno poszukam lepszego asystenta bo mój obecny jest słaby (Motywowanie i wiedza taktyczna - 13). Rozegrałem kilka meczy i nadal to samo:
Notts County 3-1 Sunderland
Notts County 1-2 Aston Villa
Wolverhampton Wanderers 2-5 Notts County
Manchester City 4-0 Notts County (tutaj na bank skopałem rozmowe, bo do przerwy było 0-0)
Notts County 3-2 Burnley (Tutaj z kolei do przerwy przegrywałem 1-0)
Wiem że koniecznie muszę kupić nowego bramkarza i środkowego obrońcę, gdyż na tych pozycjach moi zawodnicy popełniają błędy, mam nadzieje tylko że nie spadnę z ligi ;) Dzięki za pomoc, jeśli macie jeszcze jakieś rady to walcie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.